Tuesday, April 21, 2015

:: To Eat Or Not To Eat ::

Abah kite wassup gambau nie semalam..
qisya gie breakfast ngan atok ngan nenek kat kedai mamak..
makan roti canai u'olls..
mcm org tua..
 reaction muke tuh mcm,
"hurmmm, to eat or not to eat" kan..
mcm nk amek tp mcm ade second tot pulop kat situ..
ahahahaha..
Masih lagi berpikir nak makan ke x ker mek?..ahahhaha..

Eiii, tgk la bdn iye tuh..hantap mantap montop montok..gerammmmm...sedap peluk tau mek tuh..tp tang nak dukung tuh, 5 minit je mommy mampu..kalau die wat lembik die, seminit dua dh surrender..kihkihkih..

Qisya ngan dar, ngan rayyan sama besau je..bang aji tolak tepi ler, bang aji tuh xde tandingan dh..dh baby tua dh bang aji tuh..ahahaha..tp kalau u'olls dukung rayyan pastu dukung dar pastu dukung qisya, u'olls boleh beza sape yg lg semangat..huahuahuahuahua..

Last weekend kan kite gie One U..masuk marks & spencer..kan kat situ luas, so kemain suke la die duk berlari2..pastu dak2 yg keje situ kemain suke tgk die berlari sana sini. babai org sana sini..mulut ngomen ikut bahasa die..
"comelnyeeee..geram betul la tgk die..nak dukung boleh x kak"
"dukung la..takut seminit dh surrender nnt"
Budak tuh angkat je terus mcm, "ya Allah semangatnye die"
ahahahahahhaa..

Mmg sape2 yg dukung qisya, semua org punye reaction bile nak angkat tuh semua sama..hahahahahahahahahaha...

But ya, its okayh..no biggy pun sebenarnye..kite mmg suke pun bdn baby montok2 nie..sedap nak peluk..sedap nak gomol..nak2 lak anak sendri..mmg lagi wat gerammmm jeeee la..

30 comments:

  1. Singgah pagi...
    hihihi..sedap badan mek qisya nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap..sedap peluk..rase padat sgt..hehe

      Delete
  2. wahh.. mek kecik ni makan roti canai.. hebat tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm org tua mcm roti canai time breakfast..

      Delete
  3. Mel ni gi mengeteh dgn atuk Dan Nenek ye.. seronoklah tu ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuh la smpkan org kat tmpt2 yg mek selalu ngeteh ngan atok n nenek dh kenal die dh..ahaha

      Delete
  4. Replies
    1. aunty nad larat lg ke nak dokong...hihihi

      Delete
  5. mmg sedap peluk baby yg montok2 ni...anak akak yg bongsu lebih kurang gini la

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau duk peluk ari2 pun xkan penah puas kan kak..;D

      Delete
  6. kemainnn dia makan roti canai. hahaha :D

    ReplyDelete
  7. Ada sambal tu yg buat cuak:)
    Kalau kakak dpt budak montok macam ni memang kakak gomol sampai puas!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sambal tuh qisya xberani nak usik kak..kuah dal tuh pun die xusik sbb die xsuke..lg suke makan gitu jer..hehe

      Delete
  8. amboii mek makan roti canai ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuh yg bdn mcm dicanai2 tuh..hhahaa

      Delete
  9. ah ah..montel sgt..tomei. sedap dipeluk2 & digeget2..emm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tetibe mcm geram lak nak gigit si mek tuh..huahuahua

      Delete
  10. wah...suka makan roti canai dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuh la..tp ikut mood jugak..kalau dh boring mmg die tolaknye roti canai ke tepi..hehe

      Delete
  11. WAKTU KECIK DOLU, DUKUNG SEKEJAP PON DAH SELAMAT SUE TURUNKAN BALIK..HAHAHAHHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaaa, try dokong skang..baru nak angkat mesti letak balik..hehe

      Delete
  12. haha..comeyss sgt..
    sama mcm kak asya suka mkn roti canai n air teh o suam..
    lya sokmo kata kak fasya mcm org tua.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh geng la kak fasya ngan qisya..nama pun lebih kurang je sya sya..hehehe..

      Delete
  13. kemahen qisya punya selera ye..

    mcm sy juga la kalau nk dukung rania..
    mmg smngt.. dulu ingt x nk beli stroller.nk dukung j sudahnya surrender beli juga stroller.. hihi

    bab gomol mmg mantop..

    semoga anak anak kita mmbesar sbgai anak solehah rajin solat dan berjaya dunia akhirat.aamiin

    ReplyDelete
  14. Assalam sya,
    mek sayam oiiii
    sila cover perut :P
    he3

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...