Monday, April 13, 2015

:: Saya Yang Melaporkan Traffic ::

Poyosssss..hahaha..pagi td kite anto somi kite..nak ke arah KL mmg smooth je jalan..tetapi nasib tidak menyebelahi jalan opposite la..jln jammed teruk sesgt teruk..xpenah2 gitu..nasib baik pagi td nak ke opis die, somi kite xlalu jln biasa..sbb die mcm dh dpt agak jalan kompom jammed..sekali betul..jalan jammed teruk!!!!..oopppssss, ter-forgot la pulak nak bgtau jalan mana..yg jammed tuh kat jalan mahameru..dr kl nak ke arah kl sentral..
die punye jammed pagi tadi, dr dpn pwtc smp la nak masuk ke exit  kl sentral..
bapok panjang i tell u..

Pagi td punye jammed kan, kite dh nmpk dh mcm mana congested-nye jalan ituw petang kang..owh my!!!..kene lalu jalan lain..xleh lalu situ..mau kul 8 malam smp kat opis somi aiii tuh nnt..*sigh*

Jalan tuh jammed sbb berpunca dari 3 lane merged jadik 1 lane..itu lah puncanye ye kawan2..so to those yg mmg lalu jalan mahameru nie, silalah carik jalan alternative yg lain..

Sekian dari saya yg melaporkan..

7 comments:

  1. macam penyampai radio belah trafic..hahahha....

    ReplyDelete
  2. Saya mmg tabik spring la kat orang yg hari2 kerja bawak kereta masuk KL tu..
    Saya yg masuk sekali sekala pun stress dgn jem tu!
    Hahaha

    ReplyDelete
  3. Jam yer. Mau sakit kaku kalo pakai manual

    ReplyDelete
  4. Bertabahlah orang yang kerja kat area kesesakan jalanraya.

    ReplyDelete
  5. Assalam sya,
    slaaaaaaaaaluuuuuuuu benor penyebab jam adalah lane jadik kocik kan3
    baaaaaraaaaaaaa ja

    ReplyDelete
  6. nani semalam nak gi pekeliling jammed teruk. Grrrrr. dekat depan paradigm mall tu gila jammed teruk nak menangis duduk dalam kereta.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...