Wednesday, April 8, 2015

:: Suamiku Bukan Suamimu ::

Tajuk sgt la tajuk drama..hahahaha..tajuk drama skang nie tah ape2 kan..cubelah kreatif skit..

Skang nie kan kite yg anto n jemput somi kite..for time being la..bukan forever..so sebelum smp tuh kite dh kol dh siap2 somi kite kate kite dh otw..bile on the phone tuh, somi kite tanye la nak ape2 ker..kat bawah bangunan opis die ade kedai..kedai kita ke tah ape namanye..sebab selalu mmg somi kite belikan kite air la kopok la..kadang kalau x pesan pun tau2 mesti ade je yg die beli..

Masuk je kl sentral dari mahameru, kite terus kol somi kite kate kite DAH SAMPAI..padahal xsmp lg..huahuahua..terpaksa tipu sbb nnt kang kite kene tunggu lama kat bawah..even kite kol 5-6 minit awal kate dh smp kat belakang opis die pun, tetap kene tunggu lg 5-10minit jugak..*sigh*..ehh, kalau la ade dak2 opis somi kite baca nie, jgn la u'olls gie bocor rahsia i'olls..kang lagi lama la binik si irwan nie kene tunggu ketibaan somi i'olls tuh..wo puyau!!..nak blk awal jumpa anakkkkkk!!!!..

Ade jugak la bile die tanye nak ape2 ker..kite just kate nak air je..tanye lagi, air jer?..sure air jer?..kite jawab je aah terus die ckp babai..sbb takut kite berubah pikiran..ahahaha..tah pape tah..even kite ckp nak air jer, tau2 nnt mesti ade kopok2 utk ngup ngap ngup ngap dlm kete smbl mengadap jammed..kihkihkih..

Kalau somi kite turun dr opis mmg die akan belikan la..tp kalau time kite smp, die tgh minum ngan kawan2 opis die, xde la die beli ape2..
 nmpk x somi kite pegang plastik..
opkos la utk aiiii..
xkan utk u'olls pulak..
kang i'olls langgau u'olls ngan kete i'olls kang..
bahahaha..
kite xpesan ape2 pun..
tp ade jugak yg dibelinye..
ailebiu domok!
air tuh mmg wajib ade..feveret kiteeeee!!!..
kalau xde air tuh somi kite akan belikan air markisa..
kopok tuh je yg bertukau..

Minggu nie je xde sbb somi kite ado training..hikssss..minggu depan insyaAllah consistent balik rutin "pembelian"..wakakakakaka..;D

13 comments:

  1. upad driver ehh..kekekek..ala taknak la suamimu sebab ku dah ade suamiku..gitu..kekekeke...

    ReplyDelete
  2. Mak aiii..agak2 ada x bakal lakiakak tuh nk buat cengini...alahai sweet plak akak tgok laki u pakai kaler pink...#gula2hati akak nk buat cenggitu? Idoknyaaaaaa.....

    ReplyDelete
  3. hahaha..siap belikan jajan tuuu

    ReplyDelete
  4. Bak no fon Irwan.
    Saya nak bagitau dia " taktik awal call awal" tu.
    Hahahaha

    ReplyDelete
  5. Hahahha..lawok betul.suami mu itu..
    Tp kat situ dh nmpk cth yg bagus pasal suamimu tu dik..hahahaha..dia sayang kamu ketat2...hahahaha

    ReplyDelete
  6. alahai bertuahnye la.....

    nanti mesti ada buah tangan utk qisya jugak bila dah pandai makan

    ReplyDelete
  7. mesti en irwan pun suka kudap2 kan dats y dia memahami... hihi husband eija kne request baru dpt... so kalu malu berat mulut nk ckp, melopong jela yekkk kehkeh

    ReplyDelete
  8. ni upah buat isteri tersayang..

    ReplyDelete
  9. Assalam sya,
    eh3
    kopok tu peberet fayyadh tu he3

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...