Tuesday, April 28, 2015

:: Minah Troli ::

Sape yg friend ngan kite kat fb, kalau baca tajuk mesti mcm, "ehh ehhh dh mcm dejavu je ayat nie"..kihkihkih...sbb sama ke pe tah ngan caption kat fb..muahahaha..malas nak pikir tajuk..
 xleh nmpk troli tau ini mek..kadang gie memana xde pun kirenye memerlukan troli..
tp terpaksa amek sbb ade budak dh mengalir2 air mata menangis nak troli jugak..
haihhh..

Semalam gie Ikea mmg die duduk je dlm troli..ala2 titanic pun ado..ahahaha..bgsss..xyah bawak stroller ngan carrier..ngehngehngeh..
 otw balik tuh dh pengsan dh..dr dlm kete dh selamat lena..hangkut masuk dlm umah sambung tido dlm umah pulak..hurmmmm, pastu mmg sudahnye tido smp pagi..hehehe..
tido pun boleh wat geram..;D

11 comments:

  1. bgs btl minah troli ni.. hahaha

    ReplyDelete
  2. Alolo.. budak debot ni duduk dlm troly..
    Lagi nampak comey :)

    ReplyDelete
  3. Mcm ni x geram...yg bukan mak dia ni pun rasa nak terkam....

    ReplyDelete
  4. Amboi...
    mcm die yg shopping yea penatnyer dia....

    ReplyDelete
  5. Comey & sheksi la minah trolley ni ....

    ReplyDelete
  6. buat kuak lentang nampaknyaa mek ni. hahaha

    ReplyDelete
  7. dapat nih. auntie gigit tak lepas tau ;p

    ReplyDelete
  8. suke yer mek qisya ngan troli... tak pe sya senang nak hendle klu pi soping....hahaa
    anak akak ikut mood nak naik troli... klu nak akak jer kena tolak troli tu... x mau nya org lain tolak...mcm2...hihi

    ReplyDelete
  9. Assalam sya,
    iols memang dari fayyadh 1thn memang lempor dlm troli ja kalo pi hypermarket
    bior dia proses segalan bahan2 sopin tu he3
    kecuali gi shopping complex ja bawak stroller he3

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...