Thursday, April 30, 2015

:: Shebuk ::

Sebuk shebuk sibukkkkk...biziiiiii..

Xsempat nak jenguk umah u'olls..

Kite belanja dulu la gambau mek posing..
omey x???..
hehehehe..

13 comments:

  1. siapkan kerja dulu sis..nti jejalan ek..heheheeeeeeeee

    ReplyDelete
  2. Kalau baby..semua je cute..hihi btw follow sini laju2 #455

    http://aisyahambris.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Singgah petang..
    serius kak..nieyl pun tidur cmtuh sampai skrg..hihihihi...
    sama la kite tdur mek qisya... :)

    ReplyDelete
  4. Bertuah betul budak montel ni
    Tidur pun macam model - posing:)

    ReplyDelete
  5. Samalah kita pun blog dh besawang..
    Blog kengkawan pn sesekali je sggh..
    Kadang msk baca2 keluar..
    Kekangan masa..
    Nsb ada pesbuk bleh gak tau aktiviti mek dr situ..
    Rindu mek ngn mama mek..
    Weihhhhh kita nnt nak kena cek jantung lg.,
    Tp x bt kat ijn mcm dlu lg dh..
    Sedih!! Kalo x leh jmpa kejap,mcm dlu kn..
    Rindu kome kat sana.. ;,(

    ReplyDelete
  6. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  7. Assalam sya,
    gambor ni iols dah komen (dlm fb :P)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...