Monday, April 6, 2015

:: Handbag Termahal ::

Kite ngan gurlfriends kite memasing ade "satu" enbeg nie..enbeg nie mmg enbeg paling ke-ter-mahal-an penah kiteorg ade..enbeg2 kiteorg yg mahal2 tuh yg beratus2 tuh xleh chelen enbeg yg satu nie..priceless..lg mahal dr seratus seribu seploh ribu seratus ribu semillion sebillion setrillion se se se se seterusnye..ahahaha..

Mmg kompom2 xde imitation..serious xtipu..nak cube wat imitation pun xkan jadik..like i said..hanya ade satu je..cubelah mcm mana pun xkan dpt pun nak tiru..
i ain't lie at cha..hikssss..

Nak tgk x enbeg2 kiteorg..
tadaaaaaaa...inilah enbeg2 kiteorg yg ke-ter-mahal-an tuh..
haksssss..

Mahal kan enbeg kiteorg..mahalkannnnnn...time nie kiteorg gie wedding angah adik nana keding kat rawang..

Buat masa nie, qisya is the only bunga among the kumbangsssss..hahaha..

Nah, kite banjer gambau enbeg2 kami..

Eeeiiii geramnye ngan anak2 mommy nie la..muke suci..

18 comments:

  1. cantiknya owner enbeg color satin purple tu :) baju pun peplum cantik tempah ke beli siap ni

    ReplyDelete
  2. Assalam sya,
    haaaaaaaaaaa
    mai pilih
    mai pilih
    mai pilih :P

    ReplyDelete
  3. Handbag ni kalau tercicir kakak jumpa terus kakak tak pulang.
    Kurung terus dalam bilik:)

    ReplyDelete
  4. hahaha... saboo je lah enbeng ni mmg mahallllll lagi² yg pepel tu limited edisi tu.. menjadi rebutan ...

    ReplyDelete
  5. kagum baca tajuk ntri hanbag termahal... hihi rupa nya si mek ni ha hanbag nya... mmg tak ternilai... :)

    ReplyDelete
  6. Auuuwww mami qisya muat lagi tau baju tuuuuuuu...selim u olls!

    ReplyDelete
  7. mek qisya la henbeg paling tembammm...hahaa...
    betul tu henbeg2 tu la sgt bernilai harganya....

    ReplyDelete
  8. ala tomei2nya handbag.. cute 2.. :-)

    ReplyDelete
  9. hihi, ingatkan handbag apa la yg mahal sgt kan...

    saya punya handbag dah berat sgt, salu pas kat ayah dia jer galas, hihihi

    ReplyDelete
  10. peh!ini mmg termahal kak..tiada di pasaran okey..hihi...
    ala...rindu nyer la kat qisya nieeee....muahhhh!

    ReplyDelete
  11. masing2 ngan hbag mahal hehe..qisya dk bercite apo tu smp muncong2

    ReplyDelete
  12. mekk diapit kumbang kumbang. hahahaha

    ReplyDelete
  13. Cantiknya beg tangan, comel anak anak mommy :-)

    ReplyDelete
  14. kan. beg tangan kita pon termahal juga sbb lama menanti baru Allah izinkan..

    mek pot pet apa tu

    ReplyDelete
  15. comey jek perut nana keding, tp lahir nnt mesti beso mcm abam adam kan? :) x lama je lagi kan? bertambah lg henbeg pasni.. comey2 belaka semuanya

    ReplyDelete
  16. Memang termahal and priceless :)
    Alhamdulillah rezeki terindah dari Allah untuk U oll BFF's :)
    Mujur U oll berempat masing2 ada henbeg kan, so takdak la sesapa nak terasa hati, hehee


    Mcm my BFF's plak, dalam kami berempat hanya sorg je ada henbeg, lg 2 masih menanti dan sorg lg jodoh lambat.. Is ok sebab kami tetap kawann :)

    ReplyDelete
  17. 'handbag' comei2 belaka...Kak atie dah lama tak berhandbag ni....yg ada 'bag balik kampung' jerrrr..hehehe

    ReplyDelete
  18. Enbag ni mmg x leh di tukar beli....mmg mhl giler ni...x leh jual jugak....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...