Friday, April 17, 2015

:: Siapakah Orang Di Sebalik Maskot A.L.O.N.G ::

Sape2 tau cite A.L.O.N.G ALONG..ade ALONG, ANGAH, SITI SIFIR..pastu xingat dh..ahahaha..ingat x ingat x?..unless kalau korang poyo2, "owh sorry, i xtgk katun melayu..eeiii ape kelas..not my type of katun hokeyh", mmg korang x ingat la kut..kihkihkih..
so rindu..

Semalam la, sambil2 nak tido..scrolled fb dulu..tgh2 scrolled tuh tetibe ade kuau kat HotFM punye page psl org disebalik maskot ALONG tuh..xtau la kalau korang dh tau ke idok..tp kite baru je tau..hihihi..

Hahahahaahha..tanjat gegurl tau..xsangka itu orgnye..patut la smp skang kite duk minat pelakon tuh..sbb dari zaman ALONG lg ghopenye..wakakakaka..

Ish mmg kite minat tau pelakon lelaki tuh..dari zaman die baru2 berlakon lg kite dh start minat die..kite suke tgk die berlakon..gaya yg sempoi, pastu sgt bersahaja..kite suke cara die berckp..kalau die berlakon mesti kite tgk mulut die..hahaha..heyyy, kite bukan pervert hokeyh..kite tgk sbb kite suke tgk die berckp..kite suke tgk structure muke die..soooo weird kan..tp itu la yg sebenar2nye..kihkihkih..

Pelakon nie xde la sefemes mcm artis2 lelaki lain yg smp tercalon dlm ABPBH (yg tercalon tuh pun bukannye bgs sgt berlakon pun)..tp bg kite die mmg the best la..mmg bgs sgt berlakon..setiap drama die ke movie yg die berlakon ker, mesti kite akan tgk (walaupun movie tuh yg download punye..ngeh3)..

N bile tgk die berlakon dh tau dh die nie mesti penggiat teater..sebab pelakon2 teater nie sgt la boleh nak di-detect-ed..especially lelaki..kalau sape2 yg dh biasa tgk teater, mesti boleh bezakan..character dieorg sgt berbeza..kalau berlakon drama pun dh boleh tau dh, "die nie mesti penggiat teater"..ehhhh, tetibe puji melambung2 lak kan..bahahaha..

Tah sbb kite minat..mmg minat die..minat sbb suke tgk die berlakon..bukan sbb ape pun..jgn la pikir bukan2 pulak..aiii polo hokeyh IG die...huahuahuahua..

Nak tau x sape org yg disebalik maskot ALONG tuh...jap nyeah jap nyeah..

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-
-

-

-
-


-


-


-

-




-




-



-

-

nie ha orgnye..BETO KUSYAIRY...hikhikhik..

dh nampak terus screenshot u'ollssss..ngeeeeeee..

Ade yg dh tau ker?...;D

8 comments:

  1. Kita pun baru tahu kak lepas kawan hantar kat wassap. Hahaha, tak sangka dia :P

    ReplyDelete
  2. tu la td bc kt fb gk......beto rupanye di sebalik ALONG tu hehe

    ReplyDelete
  3. laaaaa..dia ker..kita minat beto..betul, pelakon popular x semestinya bagus..ehhh

    ReplyDelete
  4. serius?? tak tahuuu punnn !!! mula mula nk naik laa nii betoo heeeeee

    ReplyDelete
  5. Ohhh ye ke? Kakak baru tahu hari ini.
    Dulu kalau dengar lagi dia mesti ikut nyanyi kan:)

    ReplyDelete
  6. Laaaa...baru tau. Memang femes rancanya along ni. Suka tgk siti sifir ☺

    ReplyDelete
  7. tahu cita along tu sbb mmg layan juga tp serius baru tahu yg beto adalah A.L.O.N.G

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...