Thursday, April 26, 2012

:: 1 And a Half Days To Go ::

Another 1 and a half day je lagi nana keding will become kbob's..so happy for her!!..gegurl plak yg ngada2 nak nebes lebih padahal si nana keding yg nak kawen..wakakaka..i have this weird feelings tau..mcm tetibe jd sedih plak bile my gurlfriends nak kawen..bkn sedih xsuke tp sedih gembira..happy!!!..happy!!..happy sgt!!!..mcm x caya je nana keding nak kawen tau..it's hard to describe this weird feeling la sebenarnye..agak2 dulu time gegurl nak kawen, gurlfriends gegurl pun pikir or rase bende yg sama jugak ker..hurmmmm..

This coming Friday after work, me, nana mia n diah akan berkampung kat umah si nana keding..walaupun nana keding kate mcm xde keje nak bagi kat kiteorg tp kiteorg ttp akan menepek muke kat situ, tolong semakkan lg rumah si nana, wat2 sibuk mcm byk keje, tadah muke kat camera si nana mia (itu wajib)..hahahaha..masing2 dh inform partner masing2 yg kiteorg akan bz this weekend and thank GOD partner masing2 paham n merelakan jer..;D

WAJIB HADIR!!!!!..mmg kalau xwajib pun kiteorg terjah jugak na oiii..

To my gurlfriend NURAFLIANA ZULKAFLI, aku happy sgt2 utk ko..xlama lg ko akan join group aku n nana mia..kbob mmg ditakdirkan utk ko n kbob yg terbaik utk ko..aku doakan yg ko n kbob kekal hingga ke akhir hayat..ko, nana mia n diah kawan aku dunia akhirat..susah senang kite bersama..aku sayang korang smp mati..adehhhh, sebak pulak rase tetibe..to KBOB, ko jage nana baik2 mcm mana mama n abah jage die..layan die elok2 n jgn sia2kan die..don't mess with her coz if u do,u're mess-ing with us also..takut x kbob takut x?..hhahaha..

*LOVE U NURAFLIANA*

24 comments:

  1. huwaaa ko tau x air mata aku bergenang baca entry nih

    saya korang seme!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. ai dh siapkan hadiah tau. insyaAllah.. kalo xde pape ai dtg yer... :)

    ReplyDelete
  3. @Nana ko x pikir yg aku duk menahan je nie haaaa..uwaa!!!...

    ReplyDelete
  4. slmt pengantin br utk nana.. mesti nana tgh berdebar2 skrg ni kan.. hihii

    ReplyDelete
  5. serius sedih....semoga korang ber-4 dirahmatiNya aminnnnn

    ReplyDelete
  6. @IntaNBerliaN tq bg pihak nana..bz agaknye kut..hehe..

    ReplyDelete
  7. hukhuk...xpe2 honeymoon die aku ikot..hahahahhaa

    ReplyDelete
  8. selamat pengantin baru untuk beliau dan pasangan!! smg berbahagia hingga ke hujung nyawa.. amin ;)

    ReplyDelete
  9. baca entry ko aku teringat entry aku tuk kawan2 baik aku..huaaa nak nages juga..tapi kawan2 aku suma dh kawin.. sorang tgh preggie tgl kat seremban.. huhuhu, sorang kat melaka, yang kat sini tgl 3 orang..tapi waktu keje memsaing tak sama..depa ada shift..huaaa sedehhhh rindu sgt masa kecik2 main tengteng, main polis entry , main rounders..pastu g keje kilang sesama g sekolah sesama....
    huaaaaaaaaaaaa

    falsya jahat ko bg aku sedeh heeeeeeeeeeeeee

    paham perasaan korang :)

    ReplyDelete
  10. selamat hendaknye utk nana keding
    nnt duduk elok2 bersimpuh tersipu2 malu ok

    ReplyDelete
  11. hehe..siap wajib hadir tu...org penting ni

    ReplyDelete
  12. hye sis!hee..mesti happening gle nie nt kan2..hee

    ReplyDelete
  13. owh yaa..sama2 kte diet sis..hhihihi

    ReplyDelete
  14. mesti meriah tu
    snap banyak2 tau & share kat sini
    suka la ngan korang nye friendship..best sgt!!

    ReplyDelete
  15. @amiey lee huwaaaaa..i can feel u amiey..mari kite wat group hug n sedih beramai2..uwaaa..;(

    ReplyDelete
  16. @syanasaid mcm pelik je kalau si nana duduk tersimpuh malu..hahaha..

    tq on behalf nana..;)

    ReplyDelete
  17. @tiefazatie itu la..kalau x hadir mmg boleh bwk berentap tuh..;p

    ReplyDelete
  18. @tiefazatie yeayyy!!..mari kite diet beramai2..

    ReplyDelete
  19. @mummy_ayu haha..itu harus..nnt falsya share okayh..;D

    ReplyDelete
  20. @Saya Disini hehe..itu la kalau xdtg mmg boleh bwk berentap..hehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...