Monday, April 9, 2012

:: Murahnye Handbag ::


Last week kan gie wat Medical Check-up kat The Mall..serious nebes nak tunggu result..ngeeee..pas makan gie la jenjln kat bwh tuh nengok ape yg dieorg jual sambil tunggu mok mok isap rokok kat luar..aktiviti x sihat langsung tau..pastu bile tgh jalan2 alih2 ternampak handbag2 tersusun rapi je kat rak2..bile scan je semua handbag tuh terus bunyik "tititititititititi" kat satu design handbag yg simple n cute..bile tgk tuh, alahai comelnye lah handbag..tgk je harga terus terbeliak..ye ker harga handbag nie mcm nie..belek punye belek, sekali dh berkenan la plak..niat di hati nak amek kaler hitam tp handbag saiz mcm nie mcm byk kaler hitam je..nak amek pink mcm limited plak baju yg leh pakai..nak amek polkadot mcm hurrmmmm,xsesuai jer..alih2 amek coklet lah..

Kebetulan plak bile nak bayo, mok  mok dh settled isap rokok..alhamdulillah, save duit gegurl..waakakakakakakaka..mule2 nak bayo sendri tp dh kalau si husband pun duk kuarkan wallet, mesti ramai wife2 akan simpan balik purse..kannn?..ke gegurl sorang jer???..come on para wife, back me up..hahahahahaha..

 nie la handbag yg dirembat di The Mall..harganye adalah ...(na,pinjam cara surprise ko jap..hahaha)

*

*

*

*

*

*

*

*
 
*

*

*

*

*

*
*
*
*
 
*
*
*
*
*
 25hengget jer.. murahkan..sebab tuh la mok mok leh bayokan..cer kalau harga tuh beratus2,mmg mok mok wat kejung la kat situ smbl terbeliak mate mulut ternganga..n selagi gegurl x bayo selagi tuh mok mok wat kejung..wahahaha..takat nak wat beg belasahan gi opis boleh la..gegurl x kisah pun harga barang tuh brape as long cantik kat mata gegurl nie ha..kalau rosak ke hape ke xde la frust sgt sbb murah je kut..kalau handbag belasahan beratus2, bile rosak kan frust tuh nak kene kuarkan duit lagi..gegurl x sangguppppp..;D


21 comments:

  1. kak falsya..jenama apa tue?comel gle!nak2..hehe

    ReplyDelete
  2. @tiefazatie ntah la ifa..mcm xde brand jer..hehee..comel kan..sbb tuh akak grab..

    ReplyDelete
  3. @fazilzura satu je zura..nak beli byk kang kene jeling ngan mok mok..takuttttt..wahaha..

    ReplyDelete
  4. hehehhe....sama lerrr kita warna itam...tp ms bl rega cekik darah tau....50henggit....hampehhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  5. @pinky mahalnye utk yg xde brand mcm tuh..sbb tuh bile aii nengok 25hengget terus je beli..hehehe..

    ReplyDelete
  6. the mall?port kami tetiap jumahat tuh..tk pernah lak nampak beg murah rege gtu..ngegegegee..jeles ni

    ReplyDelete
  7. @iduraz aah kat the mall..ehh, yeke ?..falsya gie time weekend..tp xkan weekend ngan weekdays lain kut..;D

    ReplyDelete
  8. murah & cantik
    suke kaler dia
    lain sket..asyik hitam jek boring gak kan

    baru kawen dulu gitu la lajuuu jek laki kuar wallet
    da lama gini aku soping, dia ke tempat lain
    malas mau layan kekdahnye
    hahhaa

    ReplyDelete
  9. @syanasaid kan syana..handbag aku byk benor itamnye..hehe..

    ye ker?..alamak xbestnye syana..aku kene train laki aku nieh..haha..

    ReplyDelete
  10. @cik Jue Aka Ibu Farisyah mcm x caya kan cik jue..tuh yg terus beli tuh..hehe..

    ReplyDelete
  11. murah betoi ni.. patut laju je mok mok bayar..hihii

    ReplyDelete
  12. Kalau myra harga murah then cantik mmg rembat jugak ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...