Thursday, April 12, 2012

:: Makan Malam Bersama Blogger2 Terkenal ::

Last Tuesday gie makan ngan blogger2 yg pemes tau kat AU2 Keramat..makan western lagi u..ngeeeeee..gegurl rase bertuah sgt sbb dpt makan malam ngan blogger2 pemes nie..bkn senang tau u'olls nak berdating ngan dieorg nie..dh berthn2 dh tunggu tp baru selasa lepas dpt merasa..asyik kene postponed je appointment..haaa,siap wat appointment u..kelas ko jah..biasalah org bz kan, kalah Menteri..petang tuh la ade sorang blogger tuh kol kate nak jmp sbb dh lama sgt dh dieorg bolayan gegurl nie smp dh naik2 sentap dh tau..die kate nnt die bwk sorang lagi blogger pemes sbb dieorg nie BFF <mata ke atas tangan di dada>..so mcm ala2 xleh nak berpisah gitu, tuh yg die angkut jugak..wutever..gegurl terima..;D

Gegurl mmg nebes je sepanjang perjalanan nak ke keramat tuh..biasalah baru pertama kali nak bertentang mata..mmg la ade skit nebes..tp gegurl tabahkan jugak hati naluri gegurl nie..sekali bile berjumpa, mmg dieorg nie baikkkkk ssgggttttttt...friendly sssggtttt..tetibe leh jadi satu kepala plak..boleh terus ngam gitu..siap boleh bertepuk-tampo sepak terajang starlite dahi tolak kepala bagai..walaupun cara mcm ala2 WWF tp ttp terukir senyuman di bibir masing2..

Nie la die blogger pemes tuh..
ibu damia aka nana dgn anak perempuan nye..

Yg lagi sorang tuh xde gambo sbb die kate die xnak publisiti murahan sbb die tau gegurl mesti update kat blog..gile xnk update..dinner ngan blogger pemes tuh..so die jd photographer jer..sbb bile gegurl baca kat blog nana mmg selalu blogger lg sorang tuh jd photographer..wakakakakaka..

Walaupun segan bile blogger pemes lagi sorang tuh nak tangkap gambo gegurl, tp gegurl ttp senyum sbb takut nnt blogger lagi sorang tuh xnk jmp gegurl lg dh..gegurl mmg segan sebenarnye bile part nak snap2 gambo nie tp relakan je demi masa depan..

 lamb chop..sedap woooo..
 chicken chop
 nie ape ntah nama nye..ikan la tp..masin ya amat

Okayh la..gegurl reveal okayh blogger yg pemes lagi sorang tuh..nama die diah..gambo die xde sbb die malu2 kucen..wakakakakakakakaka..

*Jgn serik utk jmp gegurl lagi okayh*

30 comments:

  1. kawan alam maya dah menjadi kawan realiti...

    ReplyDelete
  2. PUNFUNDEKFEK La gegerl ni..xbaik tau gegerl..malu ai...sopan xayat? hahahaha

    ReplyDelete
  3. @MamaEma hehe..kiteorg dh kenal lama dh..saje je wat entry cenggini..haha.

    ReplyDelete
  4. @~diAhOntHeblOg~ woifoi difiahfah,xde makne de sopan..sialan lu..hahaha..

    ReplyDelete
  5. hahahhaha....tipah tertipu....tp dah agak mst gegurl duk buat lawak....hahhahahha...

    ReplyDelete
  6. @pinky hahaha..tertipu sudah tipah..alaaaa,leh agak ker?..wahahaa..

    ReplyDelete
  7. puiiii tajang kang u gegerl...

    ReplyDelete
  8. @Nana puiii..ari tuh kan u dh tajang gegurl..xkan nak tajang lagi..

    ReplyDelete
  9. yum yum..cedap tu..
    ingat dah follow dah blog falsya, sekali tgk..eh lum yer? dah laju2 dah follow

    ReplyDelete
  10. sedapnya...lain kali ajak kita sekali tau...

    ReplyDelete
  11. @mummy_ayu sedap kann..xpe2..kadang falsya pun sama..ingat dh follow tp rupenye x..hehe..

    ReplyDelete
  12. @cik Jue Aka Ibu Farisyah sedap tau cik jue..boleh2 nnt kite gie sesama..;)

    ReplyDelete
  13. Kah!! Kah!! Kah!! Kah!!
    Weihhh!! Tite pon nak jumpe deme gak..
    Nak mintak otograp lg..
    Tp yg plg tite x tahan tgk si LAMB CHOP tuh..
    Perghhhhhhhhhhhhhhhh!!
    Mantop!!!!

    ReplyDelete
  14. blogger plg pemes kan si diah tuh? hik3

    ReplyDelete
  15. @Salina@IbuAqil meh meh turun kl meh..tite tumpa peluk tium meh..wakakakkaa..

    pergh mmg sedap terangkat lamb chop tuh..hahaha..

    ReplyDelete
  16. @eB ezrin kan EB..mmg sgt pemes si diah tuh..hehehehee..

    ReplyDelete
  17. geli ketiak aku baca ayat ko ni.. ahhaha

    ReplyDelete
  18. mmg pemes jaa..kikikiki...ni bukan terkenal ni...ni mmg kenai sesangat..kakakakka....kalo jumpe sue nnt neves camtu tak..kakakakka...

    tapi kan kalo kasi bergambo ngan sue...i ok jaa....photogedixs la katakan...

    bak kata en asbeen..kakakkaka

    ReplyDelete
  19. @syawalsimpsonsmmg sgt2 kenal kan sue..hahaha..kalau jmp mak jemah gegurl takut la sbb nnt takut berebut nak tadah muke kat camera..hahahahaha..

    ReplyDelete
  20. SERONOK JUMPA BLOGGER YA...CANTIKLAH GEGURL NIE HIHIHI

    ReplyDelete
  21. @Cik Rose Cute mmg seronok sgt..dpt berjimba2..hehe..

    ReplyDelete
  22. hahahha poyo je falsya ni..ehhehhehe ;p

    ReplyDelete
  23. @IntaNBerliaN hahahaha...poyokan..gaya mcm baru kenal dieorg je..

    ReplyDelete
  24. mmg popular la blogger ni.....

    ahakssssss....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...