Tuesday, April 10, 2012

:: Akhirnya, Siap Jugak Gambo From Kid Chan Studio ::

After so longggggg,akhirnya siap jugak gambo dr Kid Chan Studio nieh..dh kawen almost 4 months kut baru dapat gambo nieh..haihhhhh..lama bebenor menunggu..setiap hari duk kol smp dh naik malas dh nak kol..staff kat sana siap dh boleh kenal lagi suara gegurl yg lunak merdu bak buluh perindu nie..puiiiii..wakkakaa..mmg kene push tau sbb dh la bayo mahal..kene plak full payment dh settled before kiteorg kawen lagi..kalau jd ape2 canner..at least kalau ade balance payment lg xpe la..mmg ade la harapan nak dpt photo album balik sbb mesti dieorg nak balance payment tuh..

On the other side terpikir gak, xkan KID CHAN STUDIO nak wat mcm tuh sbb dieorg ade nama bagai nak kene jaga..but yaaaa, anything can happen wut..skang nie even dh ade nama besar pun leh tipu2 bagai..bengongkan,sendri tanye sendri jawab..ngeeeee..tp xpe la..bende dh collect dh pun..hehe..bile dh collect n tgk gambo tuh mcm puas hati ade, xpuas hati pun ade..hurmmm..ntah la..ade jugak yg cantik..ade jugak yg kalau diah amek lg cantik..hehe..

sape2 nak view gambo2 KIDCHAN nie sile masuk laman web die..KID CHAN STUDIO



suke gile gambo nie..cantik gile..mcm artis2 nak sorok suami dh gayanye..xleh blah..

reporter : sape husband u pashah sendat? 
< nie nama yg my gurlfrens bagi n selalu panggil..gile x glamer>

pashah sendat : biarlah menjadi rahsia kerana ini atas permintaan 
suami dan juga keluarga mertua..

wakakakakakakakkakaakakkakaka..









25 comments:

  1. ayat jawab ngan reporter x hingat!!! hahahha

    ReplyDelete
  2. serius.. gambo tu mmg cantik!! :-)

    ReplyDelete
  3. photographer mhl ni..kwn kita dlu pn amik kidchan gk...hah nasibaik dh dpt ye album..kalo tk dpt kena wt komplen..hahaha...amboi2 gmbr gegurl sorok suami..hehehe

    ReplyDelete
  4. @watyz betul2 ayat artis kan waty..haaha..

    ReplyDelete
  5. @IntaNBerliaN antara byk2 gambo paling suke gambo nieh..hehe..

    ReplyDelete
  6. @mama tisya itu la yg kite duk push2 tuh..nasib baik dpt gak..hehe..

    ReplyDelete
  7. bajet retis puiii hahhaa
    aku nak tgk muke aku..hahaha

    ReplyDelete
  8. bajet retiss u!
    hebat uols! :)
    hepi holiday! :)

    ReplyDelete
  9. @Nana xdapat jd artis,dpt bajet2 je jadik la..haha..

    ReplyDelete
  10. @Nad @ MamaZakwan hahaha..mcm rase nak lempang kan bile baca dialog tuh..wakaka..

    ReplyDelete
  11. memang cantik gambar tu...tunjuklah banyak lagi

    ReplyDelete
  12. @MamaEma tq..falsya tgh sort gambo..nnt kalau ade masa free falsya tunjuk byk2..;D

    ReplyDelete
  13. nice..mesti cun2 semua pic..masa dulu ayu kawin..lum ada lagi mcm nie..

    ReplyDelete
  14. @mummy_ayu hehe..ade g cantik ade yg x berapa..hehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...