Thursday, April 19, 2012

:: Rawang Burger Bakar ::

Nana mia ade menang contest Rawang Burger Bakar nie kat FB..so adiahnye dpt makan free 5 burger Ombak Rindu some more dpt privilege utk x beratur sekali belanja..hahaha..so dgn baik hatinye nana mia ajak2 kami gurlfriends gie makan Rawan Burger Bakar nie..time tuh semua bwk partner masing2 (kecuali nana mia sbb amrul ade kat kluang) sbb dh alang2kan xyah nak beratur berjam2 bagaikan semata2 nak makan burger..tmpt Rawang Burger Bakar nie kat Arena Cafe Wangsa Maju..sederet ngan NZ lama yg kat bwh tuh n ujung sekali kat corner..ex-shop Ani Sup Utara..ex-shop nyeah, ntah hape2 ntah ayat..;p

Burger Ombak Rindu..Tuhan tolonggggggg (sila nyanyi dgn nada dan gaya Zizan okayh)
 xpenah nak serious muke mok mok nieh..hahaha..
 diah with chenta hatinye..
bakal perantin..
 we'ollssss..mana mata gegurl..mintak maap la ye..mata sepet kalau senyum mmg gitu la ghupenye..;p
daging burger yg tgh dibakar

Rawang Burger Bakar nie not bad la..isi tebal tp saiz kecik..kalau saiz daging tuh sebesar roti dh ngam dh..after balik je makan Rawang Burger Bakar kat Arena Cafe Wangsa Maju nie kan, kiteorg bawak balik sekali ngan bau asap yg melekat kat baju masing..hilang bau perfume asal..bau mcm baru lps wat BBQ kat mana2 jer..agak stuffy la sebenarnye tmpt kat situ sbb kiteorg duk dlm..

20 comments:

  1. makan free x ajak pon. kecik ati!!! hahahhaha

    ReplyDelete
  2. tgk sedap
    tpi aku baru lepas mkn..
    next time aku buat sendiri kat rumah!!
    ahhaha

    ReplyDelete
  3. tebal nyah...seb bek bau nye idak la menusuk kalbu..

    ReplyDelete
  4. HAHAH MUKE PON BAU ASAP MIA BALIK DIA SUH BUKA BAJU NAK BASUH BADAN BAU ASAP HAHAHA

    ReplyDelete
  5. sedapnyer la tengok...mmm...(sebab perut ngah bunyi kan...padahal dah makna..kikikiki)

    betoi la mok mok sya ni tak leh serius muka nyer bila bergambo..tak encem jaa....kikikik

    ReplyDelete
  6. @watyz alamak..itu kene refer ngan nana..hahaha..

    ReplyDelete
  7. @Sidratul Muntaha tgk mmg sedapkan..laki aku siap ckp kalau nak beratur berjam2 x berbaloi..;D

    ReplyDelete
  8. @~diAhOntHeblOg~ mmg tebal tp kecik saiznye..mesti balik dr makan berger ko sambung makan lg kan..

    ReplyDelete
  9. @Nana hahaahha..tau xpe..nak beramas mesra terus potong..wakakakkaa..mia pun pandai xtahan ngan bau asap..

    ReplyDelete
  10. @syawalsimpsons bile perut tgh lapo maggie pun nmpk sedap kan sue..

    wakakakakka..mmg xleh nak wat ape dh muke mok mok nie..xpenah nak serious..haha..

    ReplyDelete
  11. Beger OR ni nampak sedap, tapi Valentine pun sedap-ayat sedap ati lepas kami kena tunggu 3 jam :)

    ReplyDelete
  12. @Myra Jay kesian Myra kene tunggu 3 jam..kalau falsya mmg sekali tuh je la pun..hehe..

    ReplyDelete
  13. serius ..kalau tengok mok mok gegurl ambil gambar mesti mcm2 gaya....kelakar betul

    ReplyDelete
  14. @cik Jue Aka Ibu Farisyah mmg cik jue..suke sgt wat mimik muke mcm2..hehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...