Monday, April 30, 2012

:: Jauh Di Mata Dekat Di Hati ::

Entry kali nie mcm agak poyo skit la tau..so jgn muntah darah or muntah ijo hokey..;p..tetibe je rase rindu sgt ngan mok mok tau..asal ntah tetibe je nie..jauh di mata (time opis hour jer pun..gaya mcm long distance punye relationship je tau) tp sentiasa dekat di hati..gile la ayat x leh blah siut..sendri yg taip, sendri naik bulu roma..wakakakakakaka..

Xtau la asal tetibe je tau rase mcm tuh..agaknye sbb skang nie tgh lapo tahap gaban kut..kesian mok mok..time lapo tahap gaban baru nak tetibe je rindu..mcm x logik pun ade jugak..perut lapo tetibe boleh jadi rindu..agaknye gas2 kat dlm perut nie dh smp ke urat hati kut..waakkaakkaakkakaa..ape ko merepek nie sya oiii!!!!!!!!!...

Teruk betul effect perut lapo nie..penangan perut lapo smp ke otak ha peginyeeeeee!!!..demmit!!..dr pagi smp skang nie xmakan ape2 tau..minum air kosong jer..uwaaaaa!!!!!....

Tetibe terbayang tom yam ayam, telur bungkus / dadar, ayam goreng kunyit, baby kailan masak pakai oyster sauce...naaakkkkk!!!!!!!!!!...lapooo!!!!!...;(


12 comments:

  1. mok mok jd mangsa bila bininye lpr...ler naper tk mkn..kn masuk angin susah...

    ReplyDelete
  2. TU DIA.. PARAH NI.. sampai macam tu sekali terbayang makanan.. hahahha

    ReplyDelete
  3. oo, time lapar rindu mok mok..kasi hint suh belanje makan ker hapa..ngee....tak tahan tu, gas dari perut pergi ke hati...

    ReplyDelete
  4. Hheeee, mmg kalau isteri lapar org pertama cari ialah suami :)

    Sedapnya menu2 tu, rasa lapaq gak :)

    ReplyDelete
  5. dasat jugak kan ko ni kalo dh lapo... hahahaha

    ReplyDelete
  6. @mama tisya hahaaha..pelikkan gaya lapo mcm nie..haha..

    ReplyDelete
  7. @IntaNBerliaN ye la ina..seharian x makan..lapo tahap dewa haaa..hehe..

    ReplyDelete
  8. @iduraz itu sudah mesti mok mok kene belanja..kihkihkih..

    ReplyDelete
  9. @Myra Jay tq sbb memahami..hahaha..sedapkan menu tuh..nyum nyum..

    ReplyDelete
  10. dasat ow..siap ada n3 nie..hehe..sabo2..

    ReplyDelete
  11. @tiefazatie bile dh lapo n xde wat ape kat opis,mmg itu la jadiknye..;p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...