Monday, April 30, 2012

:: Mandi Jugak Akhirnya ::

Last weekend after settled je kenduri nana keding, me, nana mia n diah balik ke pangkuan keluarga terchenta setelah lupa daratan mcm xde suami n tunang sbb berkampung kat umah nana keding selama 3 hari..wakakakaka..tp jgn salah paham hokeyh, suami2 n tunang kami mengizikan tau..dieorg dh aware dh pun sbb dr dulu lg dh bgtau..;D

Disebabkan ari ahad lepas cuaca yg amat amat amat amat skali panas, gegurl ajak mok mok gie mandikan gengen gegurl..kotor gile kete sbb sebulan x mandi kut..kalau la kete tuh leh bercakap, mau kene maki haaaa sbb dh lama sgt x mandikan die..mana x nya, asal nak cuci je ujan, bile x ujan, rase malas la pulak..sbb kalau gie sorang2 nak cuci kete mmg tersangatlah malasnye nak drive..ngeeeeee..

Cuci kat area2 umah je pun kat belakang ESSO sri gombak tuh..time kiteorg smp mmg xde org dh sbb dh ptg..so mmg cepat la siap..xde kete mmg satu hal la kan kete siap cepat tp yg wat lg super cepat sbb 6-7 org yg mengelolakan kete gegurl haaaaa..gile mcm kene kekah dh rase gengen gegurl tuh..chian dieee..wahahahaha..

 ramaikan...yg belah sana tuh ade lg 2 org tp xnmpk muke..hehe..
 akhirnye mandi jugak gengen gegurl nie haaa..baru la nmpk rupe kete skit..
kalau x, die punye kotor rase mcm xnk drive jer..kihkihkihkih..pasnie tunggu lg sebln baru cuci kete..ngeekkk!!!!!..

18 comments:

  1. bf kite dh lama x mandi ... last mandi kan dia VVIP pakages kt sunway , pehtu xde... nk book kt milkadeal lg

    ReplyDelete
  2. bila larut malam sue pon lama tak cuci services jaa... (soalan..bukan sue punyer kot..en asbeen ponyaa..kakakkakak)

    ReplyDelete
  3. aku kalo kotor tahap gaban sgt mmg aku yg bwk gi basuh sdiri
    lagi2 kalo kata weken tu aku yg nk bwk kuar ronggeng
    hahaa

    ReplyDelete
  4. @fazilzura itu la..ingat nak masuk gak milkadeal crk tmpt polish kete murah2 tp takut kang terpurchase bende lain..wahahah..

    ReplyDelete
  5. @syawalsimpsons en asben punye pun sue punye jugak..hehe..

    ReplyDelete
  6. Jap2 nk pakai spek mata...silauuu...hehe

    Bila tgk gengen syok dimandikan, tingat cik viva kita xmandi2 lg, dah 2 bln rasanya asyik mandi air hujan je, nk bt camna tuannyer tgh malas...hehe

    Hi Falsya...Salam kenal..

    ReplyDelete
  7. @syanasaid aku semenjak dh kawen nie mmg malas nak gie basuh sendri syana..xtau asal..hehe..

    ReplyDelete
  8. @~Siti Hajar~ hehe..mmg kalau tgh malas tuh rase jauh sgt tmpt nak cuci kete kan..walaupun sekangkang kera jer..hehe..

    ReplyDelete
  9. wah.. ramai tol yg bersihkan gengen ni yer..hihi

    ReplyDelete
  10. @IntaNBerliaN tau xpe ina..semua staff die kerumun kete falsya..bgs gak..cepat siap..haha.

    ReplyDelete
  11. sama lah kite, lepas kawen ni & sjak dah dok umah flat, makin malas nk basuh kete..Dahlah kete nory kaler putih, lg lah terserlah kecomotannya..hehe..

    ReplyDelete
  12. @Nory Zoulkefle mmg mcm tuh nyeah..hehe..putih lg la nmpk kan kalau kotor..;)

    ReplyDelete
  13. ai dah meroyan dah ambil 'me time' ni.. perlu ok, perluuu.. huhu..

    ReplyDelete
  14. Myra seb bek keta baru, jaga+sayang lebih, pasni mesti sebulan ke dua bulan baru bg mandi pe..heheee

    ReplyDelete
  15. @Myra Jay falsya pun memula mcm tuh gakk..dh lama2 mcm gini la jadiknye..hehe..

    ReplyDelete
  16. hehe..bese la tue kan2..janji ad agak mandi nie..hehe

    ReplyDelete
  17. @tiefazatie kotor gile kete mandi sebln sekali..dh la itam pulak tuh..hehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...