Thursday, April 19, 2012

:: TOLONG!!!!!!!.. Mok Mok Dah Ketagih!!!! ::

Haip Haip!!..mok mok bkn ketagih syabu ke weeds ke ape ke tau..KAMI BELIA BENCI DADAH!!!..belia kah?..belia la sbb semlm ade org ckp gegurl umur 23thn tau..sila jgn muntah ijau okayh..wakakakkaka..yes, mok mok mmg dh ketagih..ketagih NESTEA ICE LEMON TEA yg kene shake2 tuh..ari2 mesti mok mok nak minum everytime balik keje..sambil tgh tgk tv dlm bilik, sambil layan makan RUFFLES, smp minum NESTEA ICE LEMON TEA..perghhh!!..mmg terangkat beb!!..hahaha..

Kadang tuh saje2 je mok mok hint2, "sedapnye kan kalau dpt minum ICE LEMON TEA kan"..ngan muke teruja ngan gaya2 bagai..ye ye sayang, i tau u nak minum..just straight to the point jer..kehkehkeh..tp kalau mok mok x hint2 pun mmg gegurl akan buat gak sbb dh tau yg mok mok tgh duk gile air tuh..tp mmg sedap tau..soooo soothing n sooo refreshing..;p

Puncanye last week la gie shopping toiletries kat Tesco Mutiara Damansara..gegurl mmg suke gie sana kalau nak beli toiletries..mok mok pulak ikutkan aje kehendak bini die nieh..tp kalau nak ke sana mesti nak kene tgh2 malam sbb x ramai sgt org..xsuke la crowded2 nie..tahap kesabaran gegurl x mcm tahap kesabaran mok mok..cepat sgt naik hangin kalau tetibe ade org duk menghalang jalan n tetibe suke2 main stop x tgk org belakang..some more nak parking pun senang xyah nak pusing berpuluh2 kali, xyah nak jadi saiko stalk org yg nak gie kat kete dieorg utk dapatkan parking, nak queue utk bayo pun xde kene beratur panjang..weekdays Tesco tutup kul 12am..weekends plak 1am..

Tengah jalan2 tetibe ternampak NESTEA ICE LEMON TEA nie..
so ckp la mok mok   
gegurl : kite try nak beli..
mok mok : sedap ke?..
gegurl : sedapppppppp..
mok mok : okayh..amek laaaaa..

Balik je umah,gegurl wat la utk suami terchenta sorang tuh nak bg rase..sekali hamek ko, terbeliak mata sepet mok mok tuh pas minum..start dr ari tuh la mok mok dh ketagih NESTEA ICE LEMON TEA nie..sanggup tuh semalam after futsal ngan bdn busyuk2 bau ashem gie Giant Batu Caves sorang2 semata2 nak beli stock sbb stock dh abis..3 kotak haaa sekali beli..hahahaha..

minum plak time air tuh tgh sejuk2 mmg sgt2 sedap lah!!!!..










33 comments:

  1. ptg kang aku gie umah ko kayh..

    ReplyDelete
  2. kakakka...betoi2 ni...kikiki...seb baik la sue tak leh minum sekarang...kikiki

    ReplyDelete
  3. Tak penah try lagi, sebab tak berapa suka teh ais limau nieh ;)

    Tp boleh la kalau nak rasa-jangan termengidam plak sudah ;)

    ReplyDelete
  4. @syawalsimpsons betoi la sue..nape sue xleh minum..;p

    ReplyDelete
  5. @sue zainun sanggup tau die nak gie beli stock..hehe..

    ReplyDelete
  6. @Myra Jay try la myra..dlm satu bekas goncang tuh ade 3 peket jer..hehe..

    ReplyDelete
  7. ketagih?
    ehem2... ader bunger2 cinta yer? hik3 ;p

    ReplyDelete
  8. @eB ezrin hehe..bunga2 cinta???..lum ade lagi..;(

    ReplyDelete
  9. aah lah dikk
    bahaya kalau ketagih sgt nie ekekek ;)

    ReplyDelete
  10. aah lah dikk
    bahaya kalau ketagih sgt nie ekekek ;)

    ReplyDelete
  11. aah lah dikk
    bahaya kalau ketagih sgt nie ekekek ;)

    ReplyDelete
  12. aah lah dikk
    bahaya kalau ketagih sgt nie ekekek ;)

    ReplyDelete
  13. sblm ni aku pon suka tp dh lama x minum...

    ReplyDelete
  14. aku prefer lipton green tea with lemon
    tu mg terbaek..
    hohooh
    berebut ank beranak klu dpt!

    ReplyDelete
  15. entah-entah ada syabu dalam tu..hehe

    ReplyDelete
  16. fasz dah penah try dah dulu. mmg sedap tp tk leh nak beli slalu...pokai duit..:D

    ReplyDelete
  17. @ieda hehe..bahayakan kak..sbb gula tuh..tp husband falsya dh tgh ketagih canner?..hehe..

    ReplyDelete
  18. lya suka y milo tu... y ni x pnh try lagi

    ReplyDelete
  19. @Sidratul Muntaha alamak..sama la..aku pun suke yg itu..lemon green tea mmg terbaekkk..hehe..berebut tuh yg x tahan tuh..wahahaha..

    ReplyDelete
  20. @MamaEma hahahahaa..mungkin la kan..tuh yg ketagih tuh..hehe.

    ReplyDelete
  21. @Cik FaRiZaM sedapkan fasz..kene plak kalau tgh dahaga..hurmmm..dapnyeee..;)

    ReplyDelete
  22. @LYAfrina cube lya try yg nie pulak..serious sedap..hehe..

    ReplyDelete
  23. mmg air ni sedap... sy jnisxsk minum tp sekali rs nk lg..hahahaaa

    ReplyDelete
  24. @IntaNBerliaN sedapkan ina..minum sekali mcm x puas..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...