Thursday, April 5, 2012

:: Haipppp..Lu Jgn Mcm2 Sama Abg Aaron Wa ::

Serious kesian sgt ngan abg aaron nie..mcm2 hal je lately nie..org tipu jual i-Pad siap pakai nama abg aaron la..skang nie kes nie pulak..kut ye la pun ade yg jeles ngan abg aaron nie xkan la smp ke nama pun nak jadikan isu..lu jgn mcm2 hokey sama abg aaron wa..wa panggil Mail Lambong balu lu tau..hahahaha..kes nie rasenye ramai yg dh tau n dh few days dh pun but still lagi jd isu..sbb kat FB still lagi org duk bercakap pasal bende alah nie n some more they are making fun of it..n xpaham kenapa ramai sgt yg boleh percaya ngan gossip2 liar nie..percaya sgt ngan org yg xtau asal-usul tuh..cepat sgt melatah..tgk mcm gegurl..cool jer..ngeeee..ape motip die nak wat mcm nie pun xtau..


Suke-suki je nak bg abg aaron nama baru..punye la susah payah parents abg aaron bg nama,dieorg leh tukar suke2 hati je..but seriously la nyeah..kalau betul pun nama abg aaron nie MAT HARON MUSTAPHA BIN MAT AZIZ MUSTAPHA seperti yg disebut2, ape masalahnye kalau die nak letak nama commercial die AARON AZIZ..not a big deal what..hak die kut..kenapa kalau abg aaron dan2 je nak dijadikan isu..artis lain pun ade jugak pakai nama yg jauh punggung panggang dr api kut..kadang siap nama commercial xde kene-mengena ngan nama sebenar pun..sebutan pun harun haram xde..nape x bangkitkan nama semua2 artis nie..agaknye mentality org yg membuat cetek kut..

Gegurl marah nie gegurl marah nie...
















26 comments:

  1. adoii la.. sian aaron aziz.. mentang2 dia encem.. sibuk2 org nak reka2 nama dia..hihii

    ReplyDelete
  2. tu org yg ngokngek kepala senget la tu...
    dengki sangat ngan abang aaron
    ntah2 die nak glemer gak cam abang aaron
    tp dgn cara camni la..
    tak malu btoi!

    p/s : trus 'abang' tau! haha!

    ReplyDelete
  3. sian aaron..tp ms dgr nama die mat haron tu mmg klakar..hehehe

    ReplyDelete
  4. org amik kesempatan dgn nama dia n kehenseman dia ni. isk2....macam2 la....

    ReplyDelete
  5. @IntaNBerliaN aah la ina..agaknye dieorg jeles ngan kehenseman abg aaron kut..hehe..

    ReplyDelete
  6. @Nad @ MamaZakwan mmg dengki pun nad dieorg nie..selamba je nak publisiti murah yg cpt glamer..;)

    haahaha..abg tau..laki sendri pun x panggil abg..hahaha..

    ReplyDelete
  7. @mama tisya mmg kelakar nama mat haron tuh kan tp xleh nak gelak sbb nnt abg aaron sentap..hahaha..

    ReplyDelete
  8. @fazilzura hehe..nama mcm indon tp passport singapore..canner?..hahaha..

    ReplyDelete
  9. gelak soranng2 baca nama tu... :)

    ReplyDelete
  10. @Cik FaRiZaM kan..jeles la tuh sbb abg aaron hensem..haha..

    ReplyDelete
  11. @watyz haipp..tamo gelak2 kan abg aaron aii..haha..(padahal aku pun gelak sama bile baca nama tuh)..

    ReplyDelete
  12. part nama tu aku ok lagi
    tapi part muke dia tu
    adoiii cari la muke elok sket
    hahaa rse nk lempang jek tgk muke dlm gambar tu

    ReplyDelete
  13. @syanasaid hhahahaa..muke nmpk sgt edit kan..agaknye itu je gambo abg aaron yg org tuh rase boleh wat org xsuke kut bile nengok..wahahaha..

    ReplyDelete
  14. mak jemah pon marah jaa....mmmm...padahal mak jemah tau je full name dier ape...

    ReplyDelete
  15. @syawalsimpsons kan mak jemah..suke2 je dieorg tukar nama aaron..

    ReplyDelete
  16. ha'a dia mesti jelous tu...agak2 laki ke perempuan la yg buat tu :D

    ReplyDelete
  17. @Cik FaRiZaM mmg motip die jeles kut..hahaha..ermmm,laki kut sbb jeles ngan kehenseman abg aaron..haha..

    ReplyDelete
  18. dah settle pasal ni..timbul lak gambar tunjuk ic sbenar abg aaron..skali ape yang org duk kate pasai kuku abg aaron lak..adoii..macam2 hal..dh kalo orang gelemerr..macam tuh laa

    ReplyDelete
  19. ala..dorg wat april fool tue..fames kan..hihi

    ReplyDelete
  20. @mama rifQy adoiiii..ye ker?..ade yg baru pulak?..hurmmm..betul2 xleh tgk aaron senangkan..

    ReplyDelete
  21. @tiefazatie kut ye april fool mcm kejam jer..aibkan abg aaron..sian abg asron..;D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...