Tuesday, April 10, 2012

:: Finally, Pavlova Inside My Tummy ::

Betul la sbb dh makan kan..mesti la inside tummy..hahahaha..last weekend finally dpt jugak pavlova yg dh 2 minggu lebih mengidam..dpt gak heret mok mok gie Alexis kat Jalan Telawi, Bangsar..before tuh gie wat full medical check up kat The Mall and sekali harung la makan kat sana sbb lapo tahap gaban..hehe..pastu kire pavlova nie utk dessert la konon2..padahal alasan semata-mata..hehe..tapau je pun pavlova tuh..x makan kat sana pun..makan dlm kete je sbb rushing nak gie ke Pavi plak sbb nak jumpa member2 mok mok..

 menggoda betul strawberries n blueberries tuh..
i'm really into whipped cream tau..serious suke gile..kalau minum kat Starbucks kan, mmg whipped cream abis dulu..xde kasi chan punye..

Mengidam makan Pavlova kat Alexis nie xde la setiap minggu..sekali-sekala jer pun..kalau tiap2 minggu nak makan Pavlova kat sana apa nak jadik haaaa..boleh kopak poket mok mok..normally kalau pegi dpt besar tp kali nie kecik plak potongannye..gile x berbaloi RM 15.90 mcm nie..itu harga 1 slice je tau..sbb tuh la xleh makan selalu..rabak rabak rabak!!..





18 comments:

  1. menggoda betul....haipppp saja jer nih....hehehhee

    ReplyDelete
  2. aiseh..
    samalah plak entry arini!!
    pavlova!!

    ReplyDelete
  3. @Sidratul Muntaha halamak..sama la plak..ari nie ari pavlova sedunia kut..hehe..

    ReplyDelete
  4. mahai jugak yer... nsb sedap..hihii

    ReplyDelete
  5. Sedapnyer...
    Tak penah makan Pavlova lagi...

    ReplyDelete
  6. tak aci TELAN sorang ! meh cikit >_<

    ReplyDelete
  7. @sue zainun sedapkan sue..blueberries pun sedap..;)

    ReplyDelete
  8. @IntaNBerliaN sbb tuh xleh ngidam selalu ina..hehe..

    ReplyDelete
  9. @Myra Jay try la myra..sedap tau..nyum nyum..

    ReplyDelete
  10. @Farina Hunny haha..nak ker?..alaaaaa..tp dh masuk perut canner?..;D

    ReplyDelete
  11. tak pernah mkn lagi pavlova ni..ada org kata manis sgt..

    ReplyDelete
  12. adui la..mcm sedap je..xeprnah mkn lg nie..hehe

    ReplyDelete
  13. @fieda tgk jugak..yg falsya makan nie xbrape nak manis sgt..just nice jer..hehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...