Friday, April 13, 2012

:: Addicted With Camera360 ::

Diah yg suke kenalkan bende2 alah nie sume..terjebak sudah gegurl tau..apps nie hanya utk iphone, ipad, ngan android..yg lain xsure la plak sbb itu je tau..ngeeeeeee...pastu pas install apps nie mmg sokmo je nak bergambo..sanggup tau bwk ipad yg bapok beso tuh gie mana2..nasib baik ade handbag 25hengget tuh yg boleh muat2 je nak masukkan ipad n mmg duduk ontok2 je dlm handbag tuh..kelmarin je pun baru install..hehehe..gaya cite nak gempak je mcm dh install berminggu or berbulan je kan..propa kene ade..wakakakaka..


itu saje lah yg boleh disharekan sbb ini pun amek kat dlm fb..

26 comments:

  1. gegurl mak jemah pon nak tau gak apo apps dier..mak jemah pakai android tau..jgn tak tau..kakakkakkka

    ReplyDelete
  2. ni yg xsk baca ni.. ipung ke ipek ke semua sy tadok!..hahahhahha

    ReplyDelete
  3. seronok ni kalau dapat edit mcm2 gini..nak install jugak...

    ReplyDelete
  4. @syawalsimpsons nama apps die "camera360" mak jemah..install la..best..hehe..

    ReplyDelete
  5. @IntaNBerliaN alaaaa ina..tamo tamo tamo ckp mcm tuh..;)

    ReplyDelete
  6. @cik Jue Aka Ibu Farisyah mmg seronok cik jue..lg best dr instagram..hehe..

    ReplyDelete
  7. arituh eB dh install, skali aerish dok amek gambor kaki dier. trus delete... hu3...
    kiut kan? ;p

    ReplyDelete
  8. sedihnyer... TLF xder dlm senarai blog read & site visit yer? hu3

    ReplyDelete
  9. @eB ezrin alaaaa,nape eB delete..best ap apps tuh..hehe..

    ReplyDelete
  10. @eB ezrin haha..falsya mmg selalu visit blog eB..jd silent reader tp xupdate kat sana..skang gak gegurl letak..hahaha..

    ReplyDelete
  11. menarik tp tipon saya x sanggih... :(

    ReplyDelete
  12. segan :(
    mak pakai cap hayam jek

    ReplyDelete
  13. @mummy_ayu mcm nie la rupe org yg xleh nak tgk camera..haha..

    ReplyDelete
  14. @watyz alaaa waty..jgn ar ckp mcm tuh..

    ReplyDelete
  15. @syanasaid syana..tamau ler ckp mcm tuh..serba salah aku..;p

    ReplyDelete
  16. @pinky hehehe..terbaik dr ladang..haha..

    ReplyDelete
  17. hp ada android tapi tak reti nak install gapo dalam tu..hehehe

    ReplyDelete
  18. @MamaEma ruginyee..try la install apps dlm tuh..;)

    ReplyDelete
  19. ala....
    tumpang tgk gmbr falsya yg kiutmiut tu je la...
    takde aipon aipad sume ni, huhu!
    belikan hadiah besday...hahahah!=p

    hepi wiken dear! :)

    ReplyDelete
  20. @Nad @ MamaZakwan gambo2 nad kalau x pakai ipon,ipad pun dh cantik dh..hehehe..

    adiah besday yg ipad utk bakar tuh buleh x?..haha..

    ReplyDelete
  21. @tiefazatie ifa..ipad pun free ifa..kalau x mmg xde de apps2 nie semua..hehe..

    ReplyDelete
  22. oo baru tahu pasal ni. nampak cam best je apps ni :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...