Friday, April 13, 2012

:: Happy Birthday Mia Koyo ::

Semlm me, nana keding, diah, nana mia n ira celebrate birthday mia in advance kat markas kiteorg which is umah diah..before ke sana gegurl gie greenwood nak amek baju mok mok yg kene jahit balik lengan tuh disbbkan oleh kes nie.. nasib baik kene 10hengget jer tau siap kene marah lagi ngan wak tuh.."laen kali gosok seterikanye jgn panas2..gosok biar elok2..kalau tmpt lain xdpt 10hengget dik..nasib baik baju nie wak yg jahit n abg selalu dtg sini"..hadoooooo,kene bebel plak seround..org dh la nak cepat nie sbb ingat nak singgah JJ AU2 nak beli present utk si mia koyo..sekali mmg x sempat la kan nak beli..bagi duit je la sbb last year pun bagi duit jugak..hehehe..

Makanan kami ditaja oleh Diah Catering..sedap woo diah masak..dh la gegurl ngan nana mia tgh kebuluran..elok hidang je semua makanan atas meja mmg terus serbu x hengat ape dh..gile buruk lantak..;D..bile masing2 dh kenyang, baru la start upacara birthday si mia koyo nie..tp kan mia nie mcm tau2 je tau yg kiteorg nak celebrate birthday die sbb semlm perangai die lain mcm jer..tetibe jd baik sgt2, n tertibe jadi hyper, tergedik sana, tergedik sini, tetibe byk mulut drpd biasa, happy semcm jer..mcm baru lepas telan gula sekampit..hahaha..tp xpe la kami redha jer..hehehe..
 
 nie la birthday gurl..mia koyo..
aloh aloh..
mia gedik with mama
 present mia tuk tahun nie duit lagi la kayh mcm tahun lepas..
dpt hadiah dr nana keding..

Nana, time ko pregnantkan si mia nie aku x kenal ko lagikan..so mmg xde la yg ko terkenan perangai aku ke kan..wakakkakakaka..

gedik lagi mia nie kan dh kene grip..geram..hahaaha..
gegurl  with birthday gurl..
comel n besau x mata gegurl..hahahha..
 mia nie dh mcm one of us dh..bezanye cume mia kecik je..;D
gambo behave skit..
*
*
*
*
*
*
HAPPY BIRTHDAY MIA..TAMO NAUGHTY2 OKAYH..LOVE U..

22 comments:

  1. hahahah mia mmg dah jadik part of kita dah
    aku rasa dia selalu nengok ko pose kot sya tu dia tiru kot hehehe

    ReplyDelete
  2. @Nana kan..smp dh xleh nak beza mana kawan n mana mama..hahaha..

    itu la..kepala amek gambo nak senget je kan skang nie..hahahaa..

    ReplyDelete
  3. Alolololo!!
    Semua comel2.. Tp x leh ler nak lawan 'kecomelan' birthday gurl.. ;) Happy birthday Mia syg.. ;D
    TC yer & Happy Weekend.. ;)
    Pstttt!! Sorry beb kalo entry aku arini wat ko leleh.. Aku pon leleh!!! Huk3!!!

    ReplyDelete
  4. @Salina@IbuAqil mesti la birthday gurl yg paling comel..hehe..

    babe..jgn la sorry2..gediks taus..sebak kejap aku baca entry ko..

    ReplyDelete
  5. ye la..dia kan manjang lepak ngan korang jer..mesti dia have fun sgt...

    ReplyDelete
  6. best mia dpt kawan ngan org2 tua
    opssss hahaa
    tp nnt mia mesti akan cpt matang dr umur dia

    muaahhh mia

    ReplyDelete
  7. so sweet...boleh tak cakap baca entry hati rasa sebak...bakpe erk...kakakkaka.....touching jaa....mia mmg nampak dah mcm BFF ulls dah...kikikiki...

    yang best gedixs mmg sama jaaa....

    ReplyDelete
  8. @mummy_ayu itu la..smpkan ngan mama die pun dh confuse ingat kawan jugak..hehe..

    ReplyDelete
  9. @syanasaid haippp..org2 dewasa tau..hahahaha..mmg dh nmpk dh syana..cara die dh x mcm 4 thn dh..;p

    ReplyDelete
  10. @syawalsimpsons sebak ke mak jemah..sorryy..hehe..itu la..bezanye mia nie kecik je lagi..hehe..

    ntah perangai sape ntah yg mia ikut..wakakakaka..

    ReplyDelete
  11. mia dah mcm budak besar dah..happy besday mia

    ReplyDelete
  12. hepi bday mia!

    mmg dah jadik cam kengkawan si mia ngan korang, hehe

    ReplyDelete
  13. wah..comel gle!hee..aah..ifa kalu baca n3 akak semua nie..mmg rasa mia nie dah macam 1 of u guys..beza hanya mia kecil la..tp matured dah nie..hee..

    hepi besday mia!jgn nakal2..

    ReplyDelete
  14. @Nad @ MamaZakwan hahaha..itu la nad..dh mcm kengkwn dh..cume die kecik jer..;D

    ReplyDelete
  15. @tiefazatie tau xpe ifa..dh mcm org tua dh perangai die..hehe..

    ReplyDelete
  16. happy besday mia....kemain lagi mia,mia dah terikut perangai makcik2 + mak dia la ...posing sana sini

    ReplyDelete
  17. @Cik FaRiZaM time nie mia plak yg over compared to makcik2 n mama die..hahaha..

    ReplyDelete
  18. mia dah jadi sebahagian bff mama dia...kawan mama mia kawan mia jgk...suka sgt tgk tgk korang ni..

    ReplyDelete
  19. @fieda kan...dh mcm kawan dh die layan kiteorg..;D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...