Monday, April 9, 2012

:: Abg Aaron Pemenang Anugerah Bintang Popular - ABPH ::

Weeeehhuuuuuuu!!!...yeayyyyy!!!..as expected abg Aaron menang Anugerah Bintang Popular ABPH kat Arena of Star Genting Highland last night..he really deserve that award..serious excited!!..gaya mcm mengundi beratus-ratus je kan..padahal satu keping pun nan hadooooo..xpe la abg Aaron, aiii sentiasa sokong u secara senyap dr belakang okayh..less is more..wakakaakakaka..

Congrats Abg Aaron..ari tuh janji nak bwk gegurl gie jenjln naik kete baru kalau menang..esok i free..<org yg x soda diri mmg mcm nie..hahahahahaha..

In terms of performance plak kan, gegurl paling suke time Lan (Azlan & The Typewriter) duet ngan kak Ziana Zain..seriously mmg gud combination la..power gile kut suara dieorg..mmg mantopsssssss...naik2 bulu gegurl..haiippppp, bulu roma gegurl okayh..tamo tamo tamo pikir lain..no no no..hahahahhaha.. 


Tp kan ramai yg mcm x puas hati tau Fizz Fairuz menang..kenapa nak kene x puas hati..biar lah dh kalau itu rezeki die..even die sendri pun x expect yg die menang kut..yg undi die bkn org2 BH sendri..dh tentu la fans die..n die pun x sangka die ade fans yg ramai smp die leh menang Pelakon TV Lelaki Popular.. Fizz Fairuz antara tp 5 utk kategori Bintang Paling Popular tau..n ranking die betul2 bwh abg Aaron..

*Rezeki masing2 kut*

20 comments:

  1. aaron femes kt filem tu psl yg utk tv fizz fairuz menang tp apa2pn nasibaik keseluruhan aaron menang..hehehe

    ReplyDelete
  2. tu la...suka sgt Aaron Aziz menang :)

    ReplyDelete
  3. @mama tisya aah la..kan..mmg mengharap pun abg aaron menang..hehe..

    ReplyDelete
  4. @Pretty Ryna sama la..nak jerit2 lebih2 kene behave sbb mak mertua ade..hahaha..

    ReplyDelete
  5. fizz fairuz..tak disangka kan..rezeki dia la tu
    pepun tahniah pada yang menang
    semua org kata ziana n azlan besh malam tadi..cheqna tak tengok..tidur =)

    ReplyDelete
  6. @cheqna even fizz sendri pun xsangka..hehe..mmg best gile performance ziana ngan la..aalaaaa,ruginye cheqna..falsya ngantuk tp tahan mata..hehe..

    ReplyDelete
  7. Tahniah abg Aaron..
    Arini banyak entry dok tulis psl abg Aaron ha ;)

    ReplyDelete
  8. @Myra Jay kan..rasenye majoriti pasal abg aaron..hehe..

    ReplyDelete
  9. ntahnye
    aku ok jek fizz menang
    kalo asyik org tuuu jek yg menang mcm boring plak kan
    some more sape suh ko xundi ur feveret artis kheennnn

    ReplyDelete
  10. @syanasaid tau xpe syana..pg2 dgr kat radio pasal dieorg xpuas hati,aku plak yg xpuas hati ngan dieorg..mcm ape je..rezeki die kut..

    ReplyDelete
  11. heee ok je cuma mcm rasa ralat sbb nora danish tak menang hahahahahahha

    aku pun tak undi pastu nak ralat2 bagai mengong kann..heeee

    ReplyDelete
  12. @amiey lee ehh,sama la kite..nape la nora danish xmenang..

    aku pun x undi sebenarnye tp nasib baik la abg aaron menang..kalau x mesti aku frust gile mcm konon2 aku ade mengundi 100 kali..haha..

    ReplyDelete
  13. nape ramai yang tak puas hati ek fizz fairuz menang?? die mng, so mmg ramai la kot yang undi die!! die ok apee...kan? kan falsya!!

    ReplyDelete
  14. @mama rifQy ntah la nape ramai yg dengki..tau xpe..die menang sbb ramai yg undi die..mmg sgt ok kut die belakon..in real life die nie kelakar..maybe itu yg lg ramai org suke die..kan mamarifqy kan..hehehe..

    ReplyDelete
  15. mmg org tak marah la kalau abg aaron menang , dia kan dah byk belakon sana sini...


    tapi sya tau tak sapa yg list tpt kedua selepas abg aaron ni?????


    huhu~ jeng jeng jeng...mcm tk caya je

    jemput ke blog sy di http://afasz.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. @Cik FaRiZaM kalau abg aaron mmg xde sape pun marah..hehe..list kedua fizz fairuz..xpercaya kan..;p

    ReplyDelete
  17. Aii memang suka Fizz Fairuz menang...hihihi jangan marah ya...

    ReplyDelete
  18. @Cik Rose Cute xpe2..aii pun suke gfizz fairuz menang sbb suke tgk karakter die..hehe..

    ReplyDelete
  19. tahniah utk semua... rezeki kan :-)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...