Friday, April 6, 2012

:: I'm Married Hokey ::

Kalau sms pasal keje xkisah lg la bang oii..tp kalau sms ajak minum la ape la mcm sesuatu jer..hadooooooo..mmg ssh la bang..mmg smp 10thn pun xkan reply..hahahahaha...pastu bile xreply, xyah la nak coverline bang oiiii kate salah send..ko dh anto 3-4 sms kut bang..xkan baru nak perasan yg salah send..mcm ini punye manusia pun ade ka.

Helloooooo..i'm married hokey..so jgn mcm2..puas dh duk tunjuk cincin kat jari manis nie..bkn kanan je tp kiri pun skali okayh..dh mcm mami penang dh gayanye..tp still wat nmpk x nmpk jugak kan..xkan la gegurl pakai cincin kat jari manis dua2 belah suke-suki kut..bkn takat cincin nikah, cincin tunang ngan cincin merisik pun pakai skali..kalau itu pun x perasan xtau la..x dapek den nak nolong..bkn nak menunjuk tau..kirenye cara mcm tuh mcm TELLING WITHOUT TELLING..bkn perasan ke ape tau tp kite sendri boleh tau je lain mcm je tetibe gaya mamat nieh..ye laaa,xkan bile org x tanye tetibe kite nak ckp yg "I DH KAWEN"..ape gile mcm tuh..

Haihhh,bile mintak phone no kalau ikutkan hati mmg xnak bg..xkan nak tipu kate xpakai henpon padahal henpon kat sebelah jer kut..tp kalau related ngan keje nak xnak terpaksa gak la bg..sbb mak nie mmg ssh sgt nak bg contact no kat stranger..kalau ade yg mintak mmg xkan bg..ckp la mcm mana pun..tunggu la berjam pun, berdiri la kaki sebelah pun, mmg xkan dpt..for me kalau bg contact no kat stranger nie mcm "easy" sgt laaaaa..sedangkan time single ke time ber-bf2 je ke, kalau ntah mana2 laki yg dtg mintak phone no pun x dapek..inikan pulak la bile dh kawen.mmg lagi xdapek la..

tetibe je gambo nie muncul kan..terkenang kisah cincin disarungkan oleh mok mok time nikah..ehehehe..gedixxx tauuuussss..



*Moral of the story, jom kite makan eskrem ice room..nyum nyum..tetibe plak teringin*

16 comments:

  1. Org cun ni mmg org pandang N gedixs nak kenai...padahal dah tau kot udah kawen...adoi kalo lain...org tak pandang en asbeen je pandang sebab dier tau tak sa pe nak kat bini dier...dier je yang nak..kakkakak...tapi kalo sue kat tempat falsya..sue dah kata..."SAYA DAH KAWEN PON NAK GAK KE...MUKA TAK CUN PON NAK GAK KAA"..kakkakakakak

    ReplyDelete
  2. patut suh mok mok tmpah cincin yg ado tulis .. "IM MARRIED".. lg baguihhh

    ReplyDelete
  3. i know...hahahhaa....blh bodek mok mok bl cincin besar kit...ckp cincin kawin tu kecik org xnampak...hahhaahah jahat x i???huhuhu....

    ReplyDelete
  4. @syawalsimpsons sue..dh puas dh sue falsya duk tayang..hahahaha..dh rase mcm hape dh duk tunjuk2 cincin..hahah..sue pun cantek la...sweet gitu..;D

    ReplyDelete
  5. @fazilzura aah la zura..idea yg sgt2 bernas..mau kene baling kain baju kat luar..hahhaaha..

    ReplyDelete
  6. sabo je la..
    sape le yang nak ngorat tu, hehe

    ReplyDelete
  7. @pinky eehhhh..xjahat la u..itu boleh dijadikan alasan tuh nak dpt cincin lg besau..ahhahaaha..

    ReplyDelete
  8. @Nad @ MamaZakwan itu la pasal..org2 yg dtg opis nie haaa..

    ReplyDelete
  9. sgt comel la sis nie..tue la psl..hee

    ReplyDelete
  10. @tiefazatie tp kalau dh nama laki,asal nmpk pmpn pun jadi..hehe..

    ReplyDelete
  11. aku tak suka cincin tu
    tp aku suka gamabr ni sebab aku yg amek ahhaaa

    ReplyDelete
  12. @Nana tau la camera mahal..hahaha..

    ReplyDelete
  13. Nampak gaya nya..
    Laku lg lu ni.. ;p
    Tulah beb..
    Kekadang ngan org x reti bahasa pasal status org ni susah gak..
    Sabor jer lah yer gegerlll!! ;)
    Happy weekend & Take care.. ;)

    ReplyDelete
  14. @Salina@IbuAqil kalau abg aaron aiii mengaku single uuuu..auwww..puiii..xsedar diri dh jd bini org..hahahaha..
    mmg ssh ina..xtau mcm mana nak ckp dh..hehe..
    ko pun sama..take care n happy weekend too..

    ReplyDelete
  15. tgk la sape yg amek..si ibu damia laaa..hahaha..kasik up skit nana..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...