Monday, April 16, 2012

:: Mana Tumpahnye Kuah Kari Kalau x Ke Nasi ::

Amaran : Para ibu mengandung dan juga yg lemah semangat dinasihatkan supaya berhati-hati ketika meneliti gambar2 di bawah kerana dikhuatiri akan mengejutkan kalian semua..hehehehehe..


 
Saiko kan muke kiteorg..hahahahahahhahaha..xde pun gambo yg wat lemah semangat pun..tp xtau la kalau ade yg tetibe terkejut tgk gambo kiteorg nie..hehehe..sorry kalau ade..;D..mok mok kalau amek gambo muke ssh sgt nak elok..ade je gaya muke die tau..hehe..

Time nie baru pas makan kat Sushi King kat Mid..gambo sushi ade tp x copy lagi..so ini je la yg ade pun..tetibe je last weekend kiteorg teringin nak makan kat Sushi King..so after settled kt klinik kiteorg gie Mid Valley..smp2 mmg makan dulu la sbb time tuh masing2 tgh kebulur kut..nasib baik la laki bini nie mmg gile makan sushi n gile makan salmon..mmg byk gile salmon yg kiteorg makan..salmon saje dh 10 piring..belum campur salmon yg side order lain lagi..nyum nyum..sedapnye sushiiiiii..sedapnye salmonnnn..hehe..

Bile dh bloated mule la muke ntah ape2 bile bergambo..itu la gayanye..hehe..













22 comments:

  1. kalo sue bergambo ngan en asbeen..muka nak ayu macam kayu semcam jaa....tapi kalo ngan kengkawan minta maap la...kengkawan muka ayu kayu....sue macam kayu balak la..kakakak...mmg muka tak semenggah

    ReplyDelete
  2. mmg suka tgk muka gegurl..comei..best kalo dpt cubit pp itu...hahaha

    ReplyDelete
  3. bestnya..dapat habbuy sempoi..leh geng posing2..hubby Ayu..memang tak minat bab posing2 nie..tu yg majang posing ngan Ian & Iris jer

    ReplyDelete
  4. @syawalsimpsons hahahahha..biasalah tuh sue..ngan husband muke kene ale behave skit ler..ngan kengkwn bedal jer..;D

    ReplyDelete
  5. @mama tisya pipi tuh mmg xleh nak wat ape dh tau..sejak azali..hehe..

    ReplyDelete
  6. @mummy_ayu kadang stress gak ayu bile kene nak amek gambo serious,die plak yg mcm2 gaya..hehe..

    ReplyDelete
  7. OCOPOTTTT!!
    Tetejut tite!!!! ;p
    Kalo ler aku preggy lg haku nak hadap muka ko je beb..
    COMEL!!!
    {okeh sila jgn perasan lelebih ;p}

    ReplyDelete
  8. comel.. best ke sushi? tak pernah makan, tak makan dan tak nak cuba makan pun...hehehe

    ReplyDelete
  9. @Salina@IbuAqil maknenye ko kene ikut mana aku gie ke pe?..hahhahaha..

    ReplyDelete
  10. @MamaEma bg falsya best la..mmg dr dulu time bdk2 sekolah lg gile makan sushi..hehe..

    ReplyDelete
  11. sy sungguh xleh telan sushi... ada 2 3 kali try.. last2 buang sbb xleh msk langsung... adoiii

    ReplyDelete
  12. @IntaNBerliaN setengah org mmg xleh telan ina..falsya dulu memula start mkn sushi pun mcm tuh tp ntah mcm mana dh ok dh..hehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...