Monday, April 2, 2012

:: Tua x Sedar Diri ::

Itu la perumpamaan melayu..tua kutuk x sedar diri..gile ayat bikin kontrovesi nieh..hahahaha..ari tuh la me n my gurlfriends gie Wangsa Walk sbb nak pekene Chatime semata-mata..tp nana keding xde sbb die still lg sibuk ngan event kat Kraf Tangan..chian die..rindu plak kat die yg selalu bebel2 mcm mak nenek..so kami bertiga je la plus ngan member si diah, hirda..masing2 skang nie dh meroyan makan black pearl kat Chatime..mmg xde nak bg tertinggal even sebutir black pearl pun dlm bekas tuh..rugi rugi..hahaha..

 berderet haaaa..

Lps masing2 dh lpskan gian makan black pearl, kiteorg layan si mia main game..tgh2 tunggu si mia main, mak gie la duduk dulu kat atas badak sumbu..alih2 si diah boleh nmpk terus nk snap gambo..biasa lah kan kalau dh allergic ngan camera..mmg tadah jer la muke walaupun x relaaaaaaa..hahaha..


Nie la die..dh tua x sedar diri..time kecik2 dulu x nk main..dh besar baru meroyan nak naik..kalau lah badak sumbu tuh boleh bercakap mesti die dh menjerit2 suruh turun..hahaha..before gie Wangsa Walk kiteorg gie amek baju kat akak tukang jahit..mcm x berapa nak berkenan la sebenarnye..nasib baik la try sarung kat situ gak..sekali kene alter balik la kan sbb my baju sgt besar..dh kurus ker aku nieh..kompius sudah..ngeeee..ehhh,dh kurus tau..berat dh turun 3kilo..weeehuuuu..;p..struggle gile kut nak turun even 3 kilo nieh..smp kene gastrik bagai..mmg diet yg tidak sihat okayh..yg si nana plak baju ketat..haduhhh akak..jgn mcm2 la akak..kang nana keding bising baju die x siap2 lagi..kiteorg gak yg kene tadah..

nmpk x betapa besarnye baju tuh..baju si mia sgt comel okayh..hehe..








22 comments:

  1. hahhaa.... tukar jerlah dgn nana...xpyh alter...hehhehe mak ai 3kg?? byk tu...nak petua sikip :p

    ReplyDelete
  2. @pinky asalnye mcm tuh tp xmuat gak..petua die jgn makan nasi..pastu jgn kadang jgn makan langsung..mmg diet yg sgt x sihat..hahaha..

    ReplyDelete
  3. dolu time tecik..tak pandang benda alah tu..kakakkaka

    ReplyDelete
  4. @syawalsimpsons hahaha..agaknye la sue..dh besau baru meroyan lebih..pheeraakkk jdnye..;D

    ReplyDelete
  5. Masya'allah!!!
    Terkejut wa tgk lu tunggang menatang tu..
    Patah x beb?!
    Hik3!!!
    Lu sengal cam laki wa gak ler der..
    Laki wa, dia membonceng di belakang anak dia..
    Aduh!!! Pengsan wa..

    ReplyDelete
  6. @Salina@IbuAqil hahaha..hampir nak patah beb..smp menggigil badak sumbu tuh nak menahan aku..wahahaha..
    bile lg nak merasa beb..kalau wa sorang2 mmg xdapek la wa nak merasa..
    at least mia ade leh tolong cover wa..hahahhaa..

    ReplyDelete
  7. ai selalu pekena air pearl dr roti impit... dap jgk ..

    ReplyDelete
  8. sebenarnya rides tu kalau boleh memang teringin nak naik jugak.. haha..

    ReplyDelete
  9. Hehee, best tak nek menan tu..
    Yela dulu kita tak merasa semua tu kan ;)

    ReplyDelete
  10. hahahah mmg dasar tua xsedar diri
    aku yang mak orang ni xpenah naik menatang tu (dlm ati tingin sbenarnya ) hahahaa

    ReplyDelete
  11. @fazilzura sedap nyeah..boleh try gak nieh..hehe..

    ReplyDelete
  12. @ak yuyunz boleh nak naik tp kene ade budak tolong coverkan..hhaha..

    ReplyDelete
  13. @Myra Jay best myra..sian badak sumbu tuh..hahaha..itu la..kecik2 xnaik dh besau baru gedik2 nak naik..;p

    ReplyDelete
  14. @Nana eleh..itu hari ko nak naik motor besar kat tepi tuh kan..tp sbb mia dh abis main terus xjd..hahaha..

    ReplyDelete
  15. naseb baik naik badak sumbu
    kuat sket nak menanggung
    kalu naik menatang lain yg comey2...?
    hehehe

    ReplyDelete
  16. @Nad @ MamaZakwan itu la nad..kalau natang lain dh roboh abih dh..ahhaha..

    ReplyDelete
  17. teringin gaklah nak naik bintang muzuik tu...hahaha

    ReplyDelete
  18. hahaaa muke tak rela diah snap gambor ke tu??
    lebor ke main senyum
    hahahaha

    ReplyDelete
  19. black pearl tu pun sy suke... mmg kalu terpndang cool blog mest singgah beli..hihii

    ReplyDelete
  20. @SyaNa xrela sebenarnye..tp ssh kalau dh allergic camera nie..xrela pun jadi rela..hahaha..

    ReplyDelete
  21. @IntaNBerliaN skang nie balck pearl mmg dh jadi kegilaan semua org kan..hahaha..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...