Friday, January 16, 2015

:: 17 Ongoing #BE ::

Dah x meriah mcm dulu dh..dulu smp 30lebih BE duk menari2..xpe la, 17 BE tuh pun dh bersyukur sgt dh..ngeeee..




dptnye pun mcm sen2 lagik kan..but it's okayh, sikit2 lama2 jadik bukit..hehe..

Skang nie tgh pikir nak cash out duit nuffnang ke xnk..hurmmm, tp rasenye mcm nak simpan je lagik..biau beranak pinak skit hasilnye..biau bg bykkkk skit baru sedap nak cash out..hehe..kite punye xde la semeriah u'olls punye..sebyk u'olls punye..amount mcm tuh pun dh cukup wat kite senyum dan bersyukur..alhamdulillah..

6 comments:

  1. Salam Falsya..terima kasih singgah blog kak atie yer...
    Lama lg anak Falsya nak bersekolah..blh angan2 dulu..hehe

    ReplyDelete
  2. betul tu banyak tu 17... kita blogger ciput2 ni berapa jer lah dapat... tapi apa pun betul juga Falsya cakap... sikit2 lama2 jadi bukit...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...