Friday, January 2, 2015

:: Double M ::

*Double M tuh bukan double malas tau...tp Makan & Movie..hikhikhik*

Ade satu time tuh kan kite ade lunch date ngan somi kite yg hancem ituwww..wuwuwuwu..so ke Mid Valley la kami..kiteorg skang nie kan selalu ade masalah nak lunch or nak dinner ape..xtau nak makan ape..orang nie tanye orang nie, orang nie tanye nie..orang nie harapkan orang nie pikir, orang nie harapkan ikut je ape yg orang nie pikir..u'olls penah ade problem gitu x ngan partner u'olls?..

Pastu somi aii tuh kalau nak lepaskan diri, saje je akan jawab "The Chicken Rice Shop"..sbb die tau kite xkan makan kat situ..kite xleh la makan situ..bukan berlagak tp kite penah makan smp overdose pastu smp nak termuntah..haaaa, since then la kite xleh nak masuk makan kat situ..terbayang2 lagik..

Sudahnye makan kat Chili's..
 bile selalu sgt gie makan kat Chili's, smp naik muak dh kite..xtau nak order ape..
nak order yg ayam2, kat sana dieorg served part breast je semua..part ayam yg kite paling xsuke..
sudahnye order triple dipper je..ini pun dh cukup buat kite kenyang..
nie somi yg nyerrr..country fried chicken..jagung tuh dpt kat kite sbb somi xsuke jagung tp binik somi gile jagung...haksss..

Pas dh makan kenyang2, terus bergegas ke GSC..owh yaaa, pastu kiteorg tgk wayang..kihkihkih..nasib baik la masuk2 tgh iklan lagik..xde nak beli jajan ke popcorn ke air ke sbb dh kekenyangan dh memasing..

Ape??..kiteorg tgk movie ape???..

Kiteorg tgk iniiiii,
The Hobbit
The Battle of The Five Armies

Haruslah tgk movie nie!.
movie yg harus tgk bile kuau kat wayang..
seriously best..
xpenah lagi la missed tgk cite nie kat wayang..

Awal2 mcm agak boring la jalan citenye smp tertido2 aii ngan somi aiii ituw..biasalah kalau tgk pun tengahari..kene lak baru pas lunch..perut penuh, masuk tgk wayang yg kompom2 gelap..mmg mengundang mata hadek layu laaa..terlentuk2 kepala kat bahu somi..dh la byk "kusyen" kat bahu iye..hiksss..masalahnye bukan kite je..tau2 je kat sebelah pun samo..siap berdengkur xtahan..ahahaha..

Sekejapan je la tapi..bile dh lama tuh segar balik mata bile ade scene yg macam menarik2..nak2 pulop bile abe beloom aiii (orlando bloom) kuau..jd segar mato teruih..bahahahha..cite nie bile nak abis pun xtau kan sbb rasenye akan kuau lagi yg lain..xpe2, kite tunggu next year canner..ngeeeee..

Skang nie tgh nak tunggu movie Fast & Furious 7 ngan movie The Avengers yg baru..taksabar taksabar!..

12 comments:

  1. salam kenal.
    akk keje ssm. suami falsya sapa ye??

    ReplyDelete
  2. The Hobbit ni sebenarnya buku dia ada satu siri je. Tak macam trilogy Lord of The Rings yang ada 3 jilid masing-masing. Bila dah satu buku pecah tiga movie, ada masa macam meleret jugak jalan cerita dia bila kita tengok kat wayang. Hehe

    ReplyDelete
  3. wah dating, triple dipper tak pernah try pun. nampak sedap ja, bestkan mid valley tapi sesak. bagus qisya, faham ja dia kat umah hehe..

    ReplyDelete
  4. Akk jarang tgk wayang sbb hubs xsuka sgt layan movie kat wayang..huhu

    ReplyDelete
  5. sedapnyaaa akak. lapar lapar lapar. hahaha. dah lama tak pergi chilis

    ReplyDelete
  6. Hello frend.
    Long time no see u.
    Miss u.. haha..
    Mesti ko makin mok2 kan..tambah Mmm.. hihi.. okey, gurau kasar tahun br..
    Uhuk..

    ReplyDelete
  7. Aduhai menggoda selera betul kakak tengok Falsya..

    ReplyDelete
  8. Tak penah lagi makan kat Chillis. Kesian kan ☺

    ReplyDelete
  9. kehkehkeh.. tengok filem tu mana mau perut tengah kenyang.. harapan untuk lena memang tinggi..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...