Friday, January 23, 2015

:: Best Tapi xBest ::

Mana satu nie..best ke xbest nie..ngeeeee..

Best

Sebab minggu depan nak gie jenjalan..bestnyeee..walaupun ade majuk2 suruh mok mok cancel kan vacation tuh..wakakakaka..mcm bangang je..asal majuk je nak cancel xnk gie..kihkihkih..
mcm ye ye je kite nak suruh mok mok cancelkan trip tuh..
mcm ye ye je mok mok nak gie berdua je ngan qisya..
mcm ye ye je..
mcm poyo poyo je..ahaha..

Haihhh, xsabarnye nak kuau dr kl..xsabarnye..

Teaser..
bilik hotel..
dlm gambau gini laaa tp actual xtau la cemmana pulak..
sama or xsama ngan gambau, tunggu next 2 weeks..hehehe..

Untuk entry kite yg ini, ada yg teka betullll..tp xnk bgtau sape..wakakaa..jahat x jahat x????..ngeeeee..

Xbest

11 Feb 2014, genap setahun umur kete kite..dan akan genap2 jugak la duit yg kene kuau dr dalam poket sbb nak membayau roadtax insurance..huwaaaaaaaa..tp dari poket sape xsure lagik..muahahahaha..dah la time tuh baru baru balik dr holiday (even time tuh dh dekat 2weeks tp consider baru la jugek..hehe), tup tup balik kene kuau lagik duit utk roadtax insurance pulop..

Tapi nasib baik la kete aiii myvi jewww..murah roadtax insurancenye..me loikeee..kihkihkih..

Last few days, mok mok bawak kete kite gie service..by right kene service bulan 11 ke bulan 12 tah..lupe pulak dh..pastu mok mok cite SA kat perodua tuh siap terkejut lagik tgk mileage kete kite..

SA "rendahnye mileage kete bang..5ribu pun xsmp nie"
mok mok, "kete orang umah..tuh la..kete bergerak kl-gombak je
xjalan jauh pun"

Kihkihkih..kete dh nk masuk setahun dh..mileage xsmp 5ribu..tuh la kite penah mention dulu, kete kite hanya utk pergi dan balik keje je..kalau utk lain pun mmg jarang2..sbb kete kite bukannye main car..xpenah jln jauh pun..paling jauh pun gie seri kembangan..itu paling jauh la kite rase kete kite berjalan..

Itu la yg xbestnye..sebab bile dh rase best gie holiday, tetibe bile balik pulak xbest sbb kene kuau lagik duit utk roadtax insurance..

*Minggu depan utk pekerja2 yg berkerja dekat Wilayah kan cuti ari isnin..sambung lak cuti ari selasa tuh sebab thaipusam..4 days terus cuti..u'olls gie mana?? *

11 comments:

  1. Eleh... nak merajuk apa dlm hati tu dah tak sabar nak makan angin
    Kalau en daddy pergi dgn Qisya dan tinggalkan Falsya mahu meraung 3hari 3malam hihi..

    ReplyDelete
  2. perghh, jimat btl mileage dia.. kete iols pun bru nk msuk setahun, mileage dh masuk 30k.. mklumla, g balik keje dh 60km.. blm berjalan ujung minggu lg..

    ReplyDelete
  3. Hahahah. gaduh gaduh sayang gittew. eheh :p
    seronoklah orang nak gi bercuti :D

    ReplyDelete
  4. ala..nak holiday jugak...xaci tau!!!

    ReplyDelete
  5. best jalan2....nak cekelat muleh..kikikikikiki...qisya plzz pilih utk aunty soya.... soya balik kampung en asbeen la mana lagi

    ReplyDelete
  6. Jauh beza miliage kete kite.. ;)

    ReplyDelete
  7. selamat bercuti... masak hotel tu baca2 sikit yer... hehehe

    ReplyDelete
  8. selamat gi makan angin..bawa ole2 banyak2 bila balik nnt

    ReplyDelete
  9. papazakwan cuti, tp zakwan tak cuti..takleh gak nak ke mana.. mak dah hanginnn jek ni sbb lama tak pi cuti2 haha!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...