Monday, January 26, 2015

:: Detik Cemas Selepas Makan Cheese Nan ::

Jumaat lps kite anak beranak gie makan kat RSMY setapak..makan cheese nan kat situ..tingin lak tetibe..hehe..
 nmpk biasa kan..
 tp tgk la dalam nan tuh cemmana lak cheese nye..
huiyooooo..mcm mee tarik..ehhh, kihkihkih..
 bilas lak ngan dal die..mmg sedap..
kiteorg order sekali tandoori..hurmmm, xnmpk mcm tandoori kan..ayam nie mcm more to roasted chicken..nmpk dull je kan ayam nie tp sedap..

Haaaaaa, nie nak cite nie..bile dh bayau, dan dh berjalan gie kat kete dh pun..sekali dgr ade org jerit2..ahhhh sudah, gaduh ke ape nie..sekali kite toleh belakang tgk staff cheese nan tuh beria duk mengejar kiteorg smbl jerit2..pastu bile dh smp die hulur hepon kite kat somi kite..

"Domokkkkkkkk!!!"..
itulah ayat yg kuau dr mulut somi aiiiii bile staff tuh passed henpon ke die..

Ya Allah!..berderau darah weh..mmg xabis2 kiteorg ckp "TQ ngan Terima Kasih" kat staff yg kejar kiteorg tuh..padahal maksud 2 ayat tuh sama je kannn..muahahaha..

Baiknye staff kat situ..jujurnye staff kat situ..serious mmg nasib baik la org yg jmp henpon kite tuh jenis yg jujur..Allah..

Biasalah kan dh namanye blogger..semua bende nak amek gambau..padahal before tuh kite rase kite dh masukkan henpon dlm enbeg dh..sekali belum rupenye...adehhhh...T_T..

mok mok, "nasib baik org tuh baik..kalau x mmg 
pasnie henpon u Lenovo je la..mmg xde iphone dh"

15 comments:

  1. nasibaik masih ada yg jujur..slamat iphone tu...kita kalo bgn kdg2 check dlu riso kot tercicir, nk2 hp kn...kdg2 cr hp dlm beg tk jmpa pn dh panik...lama tk mkn cheesenaan leleh ni...adik kita pn ada whatsapp aritu gmbr die p mkn..pastu tunjuk gmbr aym tu, kita tnye tandori ke tu..die ckp ye...lain kn..biasa tandoori mcm merah2 skit

    ReplyDelete
  2. ok. roti dengan ayam tu sangat lah mengancam bila perut tengah lapar ni. hahahaha
    jujurnya dia. nasib baik lah kann. kalau tak lesap gituu je henpon

    ReplyDelete
  3. uit makcik, jgn cuai lg ye....nasib la staf kedai tu jujur....

    ReplyDelete
  4. Nasib baik ko sya... klu x nangis x berlagu.... huhuu...
    cheese nan punya pasal... lupa henpon...hahaaa
    klu akak la kena baham dah dek suami....

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..masih lagi rezeki kamu..tapi nak kene rotan tangan tuh..haritu kes cincin ni kes handphone plak..haish..

    ReplyDelete
  6. nasib la dapat org yg baik kan...kalo tak , mmg kena bagi nombor sue balik kan....

    ReplyDelete
  7. ok sgt dh tu, jujur.. klu dia xpulangkn, mmg gmbr uols dlm blog dia..hahaha

    ReplyDelete
  8. Assalam sya,
    huwaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    hat ni la yang iols tak sempat terjah masa turun kl rituuuuuuuuuuuuuuuu
    sob3

    ReplyDelete
  9. makkkaiii sedapnya nampak. kat mana tu??

    ReplyDelete
  10. Fuhhh!! nasib baiklah staff kedai prihatin dan jujur..

    Myra dlu penah tetinggal masa ke kedai utk dinner, smpai balik rumah nak tdoq baru perasan henpon takdak..
    Cari meqata tak jumpa then otak ligat berputar teringat kedai makan, trus cari no kedai tpon tanya ada nmpak x.. Tokey kedai ckp ada so kitorang patah balik p. Tp masa nak ambil tu siap kena perli sepatah 2 kata dengan jelingan tajam dari pihak kedai.. sabo jela

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah still ada rezki falsya..

    ReplyDelete
  12. sedap giloss... fav eija ni nan cheese..

    ReplyDelete
  13. ALhamdulillah. Masih ada yh jujur. Lepas ni kena gantung HP kat leher supaya tak lupa lagi...ngeeee...

    ReplyDelete
  14. penangan cheese nan sampai lupa erk...lenkali buat lagi eh...

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah syukur..
    Kalau akak.. biasanya akak akan jadi orang terakhir tinggalkan meja makan.. pakej siap kemas susun cuma tak hantar dekat dapur je.. hehehe.. dalam masa yang sama, akak jugaklah akan pastikan takde brg tertinggal sebab hb akan uruskan anak2 masuk dlm kereta..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...