Monday, January 26, 2015

:: Suami Ingat Isteri, Isteri Sakat Anak ::

Mok mok kan kalau die lalu kat duty free punye shop (dlm epot), mesti akan belikan kite coklat..at least something la yg somi ai tuh bawak balik..

Smp2 je kat tmpt nak fetched mok mok, nmpk die bawak coklat punye paperbag..yeayyyy!!!!..makin domok laaaaa aiiiiiii..
kali nie mok mok pandai..sbb die x beli yg ade white coklat ngan black coklat..kali nie mok mok beli semua milk coklat..kite xsuke white or black coklat..

TQ domok!..ailebiu..

 haloh haloh somellllnye ahli syurga mommy nie pakai telekung....
gerammmm rase nak gomollllll..
tp xsmp 5 saat dh meronta2 suruh mintak bukak..
haihlah mek..

nah kite belanja video mek yg kene sakat ngan mommy..
mek takut penyapu!!!!!..wahahaha..
sila sila sila layan..

13 comments:

  1. adoi best la mok mok uuiitt..dah tau binik suke apa...kalo kasi akob....balik citer..bila tanya asal x beli...lupa..hahhahahha...

    ReplyDelete
  2. comel qisya bertelekung..dap cekelat tu

    ReplyDelete
  3. bakpe omei sangat mek tuu pakai telekung. :D

    ReplyDelete
  4. uolsss kejam tau buat mek cenggitu..

    ReplyDelete
  5. Falsya ni dengki tau!
    Qisya geli dgn bulu-bulu hitam pada penyapu tu - penggeli anak dara ni:)

    Budak kalau pakai tudung/telekung memang comel sangat.

    ReplyDelete
  6. coklat pun my feveret, esp. Whittakers, dah beralih sebelum ni cadbury... heheee~ Godiva tu coklat ek, tak penah dgr n tgk, ni first time ni.. tgk mek pakai telekung laa.. lom beli lagi telekung for twin, hurm... tapi mmg same pesen la anak2 kite ni, jap je nak bertudung litup tak sampai berapa saat, dicabutnye..heeee~

    ReplyDelete
  7. Assalam sya,
    ish3
    mek bukan takuit laaaaaaaaaaa
    mek geli sajork
    he3

    ReplyDelete
  8. pesan kat mok mok yer next time belikan ai jugak yang memurah jer janji banyak... nak bawak gi tengok wayang lah...

    ReplyDelete
  9. Isyyy geramnya tengok mek..
    comelll bangat :D

    ReplyDelete
  10. alolo so suwit..
    comel je mek pakai telekung tu

    ReplyDelete
  11. Naughty tau mommy sakat mek. Sedapnya coklat tu.

    ReplyDelete
  12. Hehehe.. tetap comel mek Qisya tu..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...