Friday, January 9, 2015

:: FasangMeiSieYaaaa ::

Ya Allah..3 hari nie mmg betul menguji kesabaran laaa..3 hari dh dtg opis lmbt..3 hari dh mengadap jammed yg pekattttttt sepekat susu pekat mungkin lagi pekat barangkali..huwaaaaaaaaaa..

3hari nie stucked kat jammed 2-3 jam laaa..

Arinie la ari ke yg 3..and ya skang nie kite masih lg stucked dekat jammed kat jalan semarak..live update tau nie!!..
non moving hokeyh..non moving!!!..dh dekat sejam setengah dh nie..ngan td naik2 je duke highway dh start jammed all the way smp simpang nak turn kiri menghala ke ampang..grrrrrrr!!!..

Bile nak smp nie oit!!!!..
Kuau awal pun sama jugak..tsk tsk tsk..nasib baik td singgah petronas beli air ngan twiggies..

21 comments:

  1. klu nieyl la mcnie...eee..xtau la berapa lamo keje kak..dah la diri ini cepat fedap..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. selalu xde la lama gini nieyl..tah nape lately nie je..

      Delete
  2. Ko patut tulis jln mna sekali.. kan aku tertambah kekejeman ko.

    ReplyDelete
    Replies
    1. next time aku nak rahsiakan..bg hint2 je..so org lain pun boleh stuck skali ngan aku..baru ade geng...kejam x kejam x..

      Delete
  3. Replies
    1. tuh la..selalu mmg jammed tp xde la teruk gini..

      Delete
  4. memang stress kalau jammed. spoil mod nak kerja

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuh la..nasib baik pikir nak jimat cuti..kalau tidak mmg dh pikir nak el dh..patah balik umah smbg tido..eh, ahahaha..

      Delete
  5. Mmg skg dh start jam teruk.sbb sek bakal bermula.uhuk

    ReplyDelete
  6. Relaks Falsya... minum dan makan roti tu dulu
    Kalau macam ini gaya dlm aircond pun jadi panas - panas hati huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..tau xpe kakak..pasang full blast ekon pun xrasa silap2..;)

      Delete
  7. adoi Falsya, susah nak take it ni, minum dulu..mungkin schooling time ok kut sebab ada yg keluar lagi pagi. main teori ja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. skang nie dh start sekolah mmg kul 7.15 dh keluar dh..

      Delete
  8. Replies
    1. boleh jadik jugak kan kak..kan asyik ujan je pepagi 2 3 menjak nie..

      Delete
  9. Jalan semarak mmg win..i olss keje sana

    ReplyDelete
    Replies
    1. sgt win...keje area semarak??..mmg gud luck utk kite..ahaha

      Delete
  10. Jalan semarak mmg win..i olss keje sana

    ReplyDelete
  11. Jalan semarak mmg win..i olss keje sana

    ReplyDelete
  12. Sarapan dalam kereta sampai off terus buat kerja.. tu biasa buat..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...