Wednesday, October 8, 2014

:: Apakah Hasil First Time Mek Pijak Pasir??? ::

Kan last weekend kiteorg gie Klebang..kan ade pantai kat situ..kite sebenarnye dh lama nak bagi mek pijak pasir pantai..kite xnk la mek asyik pijak tiles je..kang by the time nak pijak pasir pantai dh geli2..terangkat2 kaki xnk pijak pasir pantai sebab takut..so dh alang2 dh ke tmpt itu, mmg haruslah utk bg mek memijak pasir pantai..

Memula mcm nebes jugak..anak aku nie takut ke idok nak pijak..bile turunkan je mek then bagi pijak pasir pantaiiiii..hasilnyeee???...suksessssss!!!..yeayyyy!!...kemain lagik suke die..lajuuuuuu je jalannye..yeeaaaayyyy!!!!...passed!!!..mek xtakut pasir pantai!!..lega mommy!!!..air laut xyah ckp la kan mmg mek nie suke air..

 kemain lagik senyum smp senget2 mulut tuh..
 yeayyy!!..
 then daddy bawak qisya gie kat air laut..suke wehhh dieeee..mengekek2 gelak..
 siap tolak2 tangan daddy..
 nmpk x nmpk x?..kemain duk menepis tgn daddy die..
time nie mek nak mandi..asyik nak duduk2 je dlm air tuh..ahahha..nnt ye mek..nnt kite gie mandi pantai ke pool kat umah mak lang ke hokeyh..

Phuuuhhh!!!..lega mek xtakut pasir pantai..senang pasnie kalau nak ke pantai..rumput mcm belum lg nk bg pijak bebetul..last bg duduk je tp kemain menjerit..dh lama dh la tp..nnt nak try bagi pijak rumput pulop..ngeeeeee..

9 comments:

  1. anak perempuan saya geli ngan pasir ni
    kalu bawak g pantai terjingkit2 pijak pasir walaupun berkasut
    masuk air..lagilah x mau

    ReplyDelete
  2. Qisya ni baguslah Falsya tak perlu khuatir. Dia tahu nak enjoy..
    Tengoklah muka happy dia.

    ReplyDelete
  3. Comel nya bju pink nga kulit putih dia..ahak

    ReplyDelete
  4. hessa belom try lagi pegi pantai... tapi abang dia mmg penakut. umur 2 taon pon still takot pijak pasir pantai

    ReplyDelete
  5. pandainya dia, tak takut pun ombak ye, adventures girl Qisya ni...

    ReplyDelete
  6. mesti dia geli.. sebab tu mek gelak mengekek..

    ReplyDelete
  7. Yeayyy..lulus..aish failed...haha..xbrgnjak pun siap stok menangis lf

    ReplyDelete
  8. mek qisya........
    Aunt nieyl rindu nak tgk muka kamu arini....
    wah!pink..pink...aunt sukaaa....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...