Wednesday, October 29, 2014

:: Creamy Bow-Tie Pasta ::

Mlm td xtau nak masak ape so kite just masak bende simple je..kite pun xtau nak ckp ape nama makanan nie..sbb tuh la kuau ayat mcm kat tajuk kite tuh..kenapa bow-tie???..sbb rupe pasta tuh mcm bow-tie..kihkihkihkih..
 lulussssss dgn jayanya..
en suami yg luluskannnnn..
yeayyyy!!!..
 xker mcm bow-tie tuh..ehh ehhh, mcm riben pun ado..
ehh, gegurl keliru gegurl keliru nie..
hurmmmm, doesn't matter la bow-tie ke riben ke yg penting masuk perut..
sagat2 plak cheese bebyk atas tuh..makan lak panas2..
perghhh!!!...sodapnyeeeee..
pastu bilas ngan lamb..yummehliciousssssss!!!..

*gambau2 di atas tidak melalui proses peng-edit-an tau..ngeeeee*

17 comments:

  1. Memang kenalah kombinasi tu...sdapnya lambchop

    ReplyDelete
  2. haha siap bilas dgn lamb lagi .. sabau je lah sambil telan air liur ... simple yg penting hubby puji sedapp.. hilang penat masakkan

    ReplyDelete
  3. Gambar last memang buat perut saya rasa laparlah. Heheh.

    Di sini, saya nak perkenalkan sebuah kedai online yang wajib anda kunjungi terutamanya adik2 akak2 yang suka beli secara pukal atau agent2 dropship seluruh Malaysia ^_^

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2014/10/esgesee-korean-fashion-online.html

    ReplyDelete
  4. pandai sya masak...kamben tu menggoda2 perut la ishhhh....

    ReplyDelete
  5. Ewah kemain sedap sangat! Laaaaaappppiiiiiiiaaaaaaaqqqqqq....

    ReplyDelete
  6. Kakak tengok pun memang dah terlebih lulus ni
    Qisya makan tak rebennya? Bolehlah bagi rasa sedap tu:)

    ReplyDelete
  7. amboiiii...kalu la cik abang kita selera camni gak kan best
    terliurrrrrrr

    ReplyDelete
  8. ko saje kan!!
    hai..
    dalam byk2 benda dlm blog kau, aku tewas dgn meat and pasta!!
    caisss!!

    ReplyDelete
  9. kejammm .. aku lapa dah niii weiii

    ReplyDelete
  10. lamb tu yg tak menahan tu. bow tie tu kite baru tahu ada bentuk gitu.

    ReplyDelete
  11. pergh..creamy betul.....nak skittt...

    ReplyDelete
  12. Ya allah, sedapnya. Mesti sedap. Nakkk :D

    ReplyDelete
  13. Menunya memikat hati.. walau tak pandai makan kambing tapi nampak sedap.. ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...