Thursday, October 9, 2014

:: Makanan Orang Diet ::

Diet kah???..kahkahkah..somi i'ollsss tgh diettt..xnk makan nasik..mmg weekedays no nasik..weekend je baru makan nasik..kengkonon cheat meal leewww tewww..hakhakhak..

Tp kan tang mana diet tah..roti pharatha tuh bukannye xboleh masuk kategori diet ker?..huahuahua..

Satu malam tuh dinner kite wat ayam steam..resepi mana dapat??..google lewww..tp byk ngelat gak kite..xde la ikut sebijik sebijan resepi tuh..ececehh berlagak lak tuh..ahahha..

 yg tang belah atas tuh terbukak sbb bukan bekas die..
so terpanjang pulop..kihkihkih..
 nyum nyum nyum..kite suke cendawan cina tuh..dulu kini dan selamanye..sama dgn je ngan somi kite tuwww..lakik binik suke cendawan..

Tuh yg beli tuh..
sedap tp rege bapok mahal wehhh..yg nie dlm 30hengget kut..xpe la, lgpun bende makan kan..nak berkira sgt watpe..mmg kite ngan mok mok kalau bende makan xpenah nak berkira..
 tadaaaaa..nyum nyum...
 roti pharatha (ejaan tuh sebenarnye kite kompius la..hehe)..
sedapppp..mmg maveles..makan lak paneh2...letak kuah bebyk..perghhhh!!..
ishhh..lapau la puloppppp...huwaaaaa..

7 comments:

  1. wah!dah la perut nie dari kol10 dah minta di isi..
    mai tgk blog akk pulak...
    bertambah bunyi perut nie...
    air liur dah tadah ngan baldi dah nie..hahaha~
    sedapppppppppppppppppppppppppppppppppp...

    ReplyDelete
  2. uuu..ai pun nak kene dietkan balik laki ai..hehehe..bleh tiru la ni!!

    ReplyDelete
  3. ya Allah sis...kenapa kijam sangat menunjukka gambar2 camgini waktu lunch nih..huwaaaa!!!

    ReplyDelete
  4. roti paratha tu kena tgk juga total calorie nya..:)
    dan kena tgk ada tak hidden fat ( saturated fat) dlm roti tu..kalau ada, ianya lagi tak sihat dari plain rice..:P

    ReplyDelete
  5. adoii sedapnya sha..
    menarik nampak gitu..kuih cam pekat..

    ReplyDelete
  6. Huhu.. nmpk sedappp.
    Lya x mmpu diet tgl nasi. Nak jugak

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...