Wednesday, October 15, 2014

:: Daddy SuperHero ::

Kiteorg kan kalau kuau gie mana2 mall mesti akan masuk Toys r Us..errgghhhh!!..xleh langsung nak menahan kaki nie drpd masuk..anak xde bende tp mak pak je yg lebih..bihbihbih..ngeeeeee...tp skang nie kalau masuk toys r us kene bg qisya pegang toy..kalau x, mengamuk nak toy..hamboiii mek..dh pandai demand dh ye..kadang tuh bile nak amek toy dr die, mengamuk2 menjerit2 xnk bg..kadang tuh daddy mcm lembut hati pulop..

daddy, "nak beli ke?..qisya dh ngamuk2 dh tuh xnk lepas"..

Daddy nak beli saje..kalau murah okayh lagik la kalau nak beli..toys even for babies pun mahal wehhhhhh..mek bukannye main sgt pun..nak time tuh je..

mommy, "hurmmmm, xyah laaa..anak u bukannye main pun nnt..byk je toy die ka umah tuh..mana main sgt"..

Mmg xmain pun..main gitu2 pastu campak tepi..brg2 mommy kat umah tuh yg die suke utk wat menan..contoh nyeah..beli walker smp 200hengget..sudah stool kat dapur jadik walker die berjalan keliling island table mommy kat dapur tuh..ditolak diseret stool tuh..
 toy tuh kemain xnk lps..eh eh eh eh eh, tgn sape tuh..ijo tuh..eh eh..tgn sape tuh..kihkihkih..
 xde der mek nak heran der..xtakut pun..

Kite dpt bayangkan nnt kalau next baby ade rezeki dpt baby boy..mesti daddy yg excited lebih nk belikan segala mcm toy and baju utk baby boy die..n opkos la baju tuh bukan baju biasa..tppppp baju bolaaaaaaaaaaaaa..

semoga ade rezeki dpt baby boy nnt..insyaAllah..
 tgk laaaa..daddy wat ape tuh..like i said, xde der mek nak takut..hahaha..
 see see..relax je..siap belanja ailio lagik..
daddy, "baby tgk nie..huwaaaarrghhhhhh"..
mek, "aaaaaaaa"
daddy, "baby tgk la daddy..baby baby..qisya qisya..*sigh*"..
mek, "wateber daddy"..
nmpk sgt muke wateber mek tuh..mls nak layan daddy..wakakakakakka..
sian daddyyyy!!..
kihkihkihkih..

*welebiudaddy*

6 comments:

  1. hehehe belanje air liur yg tak tahan tu >_<

    ReplyDelete
  2. Sian daddy tak di layan. Cute last pic ni. Memang nampak muka tak layan ☺

    ReplyDelete
  3. wakakakaka..saya pun ada try topeng darth vader tu..
    mainan kat situ mmg mahal2...tapi ada yg worth it kalau beli sebab mmg berkualiti

    ReplyDelete
  4. Hahahah sama.. toys tak main pun. ada dua je yang paling setia dia main. toys stereng hahaha. memang tiap2 hari di pusing2 nya stereng tu sampai nak tercabut

    ReplyDelete
  5. Sikit pun si mek tu x heran erk....amboiiiii.....kesian plak kat si daddy tu...

    ReplyDelete
  6. mek kata...
    xheran pon daddy .. hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...