Wednesday, October 1, 2014

:: Camno Nak Buek??? ::

Kan semalam kite dh cite psl bende yg wat hati berkecai berderai tuh..hehe..so mlm td kite xnak la bg mek tuh pegang ipad sbb screen ipad siap ade kaca2..smp dh tertusuk dlm jari jemari aiii yg haluih muluih tuh..auwwww!!..bahahahha..

Mek nie bukan tau ape..kalau kite xbg, itu la yg die nak..lagi die nak amek smp tepis2 tgn kite..kang dibuatnye die pegang ipad pastu masuk mulut gigit ipad ke canner?..kene lak tang yg retak seribu smp berderai2 kaca tuh..hoiiii, mau menangis kite..

Kite nak bg die tgk upin ipin so that die boleh ralit la kan..boleh la kite wat ape2 yg kite nak wat..daddy balik lmbt semlm jmp kawan die..tp xkan nak bukak thru ipad..dh la kondisi ipad tuh mcm mana..last2 mcm rase nak starlite kepala sendri sbb setelah nak dekat 10minit baru kite tingat yg youtube kat ipad boleh terus link ke tv sebenarnye..hadooooohhhhh!!!!..

So kite pun pasang la upin ipin kat tv..xdpt tgk drama..sobssss..hehe..xpeeee laa demi anak mommy rela bekorban..kihkihkih..
 tetibe mommy jadi tinggi..mcm mana tinggi jangan ditanya..hahahaha..
 kemain suke lagik iye dpt tgk upin ipin iye yer..
 terkalih2 kepala sbb kite mcm halang view mek nie..
sekejapan je duk dlm kusi tuh..die bgn pastu terus gie ngadap betul2 dpn tv..suke betul la tgk tv dekat2..haishhh!!..agaknye mek ingat kalau gie dekat2 gitu dpt pegang upin ipin kut..sbb die asyik la duk pegang tv..
 pastu kite angkat balik mek letak jauh skit dr tv..
 sekejap je lps tuh die gie balik dpn tv..haiyooooo mek!!!..rosak mata tuh kang..kang kecik2 dh kene pakai ceghemin mate..dh la daddy mata pun rabun smp kene pakai ceghemin mate (tp skang ido lagi pakai ceghemin matenye sbb daddy dh wat lasik)..

Cepat la daddy repair screen tuh..ssh la nak elakkan dr mek nie dr pegang ipad..ke nak tukau iphone6plus...ehhhh, wakakakaka..


5 comments:

  1. hamboi.. mek comelnya kamu berdiri camtuh
    geram dekat bonts tu..hahahhaa

    ReplyDelete
  2. dah boleh jalan yer anak falsya.... ememang peminat upin ipin ni..

    ReplyDelete
  3. Eeeee geram betul lah dgn mek nih!! Montot tu babab nak??!! haha

    ReplyDelete
  4. puas mek tgk cite upin ipin.besar skit view dia.hehe.tu dia rasa nk msuk dlm tv skli kot.leh jmpa upin ipin btol2.hihi

    ReplyDelete
  5. Hihi... ok juga kan dptlah mummy buat kerja lain kalau Qisya khusyuk melayan upin-ipin.
    Tapi tak boleh duduk diam tu yg payah sikit:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...