Thursday, October 16, 2014

:: Assistant Mek ::

Semalam kite dr start mok mok balik kul 8lebih tuh smp la kul 11.30 mlm kat dapur..sobsssss..letih woiiii!!..masak la..tetibe mlm td mood nak mengemas dapur tetibe dtg..pastu dtg lak assistant tecik kite tuh..masuk dapur siap tegur lagik, "huuuhhh huuuhhhh"..dgn badan terangkat bile wat gitu..comellll..hehe..

Bile daddy angkat gie kat hall, dtg balik mek kat dapur..byk kali gitu..last2 kite biaukan je die..buat la ape nak buat mek..
nak wat laundry ke mek??..sabau sabau ye..
belum weekend lagik..
weekend sok kite wat laundry hokeyh..;))))

Itu la keje die kalau masuk dapur..stool tuh jugak yg diusungnye keliling dapur..

Setiap kali kalau tgk tv,
mmg mek yg kedepan..dan setiap kali mek ke depan, setiap kali tuh la, kite or mok mok akan angkat mek balik duk jauh skit dr tv..haiyoooo mek..

Owh yaaaa!!!, 
to all emak-emak out there,
this weekend ade Mom & Baby Expo kat Mid Valley..
Jom serbuuuu!!!
tadaaaaa..

Kite akan pegi tp selalunye kite ngan mok mok akan gie ptg2 skit..xkose nak bersesak2 ramai2..sbb kalau expo nie kat Mid Valley, mmg kompom2 ramaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sgtttttt orgggg!!..tuh yg selalu kiteorg gie petang2 skit tuh..plannye nak gie ari sabtu..boleh lelepakssss ngan bffsssskuuuuu..hehe..

Puan Ili, Puan Jaja, En Motak, jadik kah plan kite????..

12 comments:

  1. rajin ye mek ni..hrp² rajin smpi ke beso, ke tua..senang mommy awk nt.. tgk pakai sleepsuit tu, dh mcm teletubbies lak..kekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuh la kalau dh beso xrajin mmg kene kutil2 la jawabnye..hahaha..ehh aah la baru pasan..mcm teletubbies..ahahaha..

      Delete
  2. Boleh pulak ada idea guna stool tu utk dia bergerak. Bijak kan:)

    ReplyDelete
  3. oit..oit..tomeynyer mek ni..dh mula nk explore tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuh la lya..mek punye explore smp nak masuk kat dlm toilet kat dapur tuh..ahaha..

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...