Thursday, October 2, 2014

:: Mek Mcm Org Tua ::

Ado ke yg windu kek mek den nie haaaa??..hehe..

Mek yg dh byk akal..skang dh pandai imitate org..dh pandai borak..bile kite ckp ngan die, die mcm membalas balik...dgn bahasa die la tapi.."uuhh uhhh"..kihkihkih.. 

Nak cite satu2 mcm byk je..huahuahua..masih menggunakan stool2 kat dapur as walker..kene bawak mek nie gie beriadah la on weekend smbl bwk walker die..gie titiwangsa ke, park kat taman tun ke..kat sri gombak ado tasik tp sodehhh ngat la tasik die..xsesuai utk baby..jalan xrata sgt..tp tuh la every weekend je mall yg nak diterjah..acanner tuh???..

Semalam before nak solat (ehh ko solat ke sya, kan ke ade makhluk kate ko solat pun xpernah???..hurmmm, xpo laaa, solat nie buat ape nak ditunjuk2..ye dok..tp tuh la, ko solat 5 hari setiap waktu tp mulut ko suke tabur fitnah dan selalu nyakitkan hati org..bukan aku sorang kene tp ramaiiiiiii sgt org..mcm mana tuh..nak kene jmp ustaz mohon pencerahan skit). kite dh pasang dh siap2 upin ipin kat tv..sekali bile dh abis solat muncul mek nie..ngan mulut bising die, menolak walker die ke tepi..aduhaiiii..nasib baik la die xpanjat mommy bile tgh solat..kihkihkih..
 eeiiii geramnye pewut iye tuhhhh...nie die tolak walker die smp ke hujung..ngan lampu2 kene tolak sekali..nasib baik xjatuh lampu..
 pandai lak tuh smbl tlak smbl tgk lampu..
 hurmmmm, nmpk dh die tmpt nak on off lampu..

Baru kite tau kenapa mek statik je duk kat situ...sbbb iye beyakkkkkkkk!!..usyukkkkk!!!..
skang nie xleh langsung kite nak online...dr jauh kemain lg menjerit2 happy nak dtg dekat..hehehe..

Skang nie senang je kalau nak kuau..sbb skang nie qisya dh boleh makan roti..ngan biskut kering..ahahaha..kemain krup krap lagik siap bunyik hokeyh..mcm org tua mek..;)
 celik2 je mata terus terkam roti...
 pewutttt muncitttt!!!..geramnyeeeee...nak gigit!!!!..
percaya x yg qisya abiskan satu roti nie..silalah percaya sbb mmg abis satu roti nie mek kerjakan..kihkihkih..

8 comments:

  1. kuat mek makan tu yang peha mengalahkan drumstik kepchi..hihiii*mami mek jangan marah pliss*

    ReplyDelete
  2. comelnya walker dia!!!

    roti gardenia butterscotch tu mmg budak2 kecik suka makan...so mmg percaya boleh habis sebuku tu..hahahaa...anak saya yg setahun lebih pun suka makan

    ReplyDelete
  3. amboiii mekk..perut kalah roti yg berbuku itu..kekekeke...

    ReplyDelete
  4. Iolls sangat berkenan dengan walker mek ni tau. Tunggu next baby lah...erkkk...ekekeke...

    Wah...cayalah mek. Habis tu roti.

    ReplyDelete
  5. Habis dia makan ke sya..alamak..bia betik..hahaha..tp roti butterscoth tu mmg sedapla..hehehe..

    ReplyDelete
  6. qisya baik kan x kaco mummy solat... duduk elok jer kat situ.... Oooo rupanye beyakkkk ye...haha

    sedap le teww abis roti qisya mkn...ehehh

    ReplyDelete
  7. uolsss, walker tu gerak laju x? ok x? hurmm, mcm nk belikan kt anak bujang walker ni je..


    bgsnya..selera nk mkn si mek ni

    ReplyDelete
  8. try bawak Mek main walker kat datran putrajaya, mesti dia seronok dapat gerak merata2 sebab kat situ luas...hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...