Thursday, October 23, 2014

:: Ini Bukan Spam ::


  1. =er$$$$$$44444444444=====_-----------------\
  2. wggggggggp;o;wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww34x]]]]]]]]]]]]ggg'iiiiiiiiiiii['bnbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbrbbvvvvvvvvt
  3. ,,,,,,,,,,..v nl
  4. s;6h=-==
    "s 
  5.   b
  6. fgt^66tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttthdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddrrrrrrrrrrrrrrrrr,
               '
7

*Sebenarnye yg kat atas nie mek yg taip..bukan mommy..mommy sebuk nak update entry utk wat autopublish, die pun sebuk jugak la nak taip..kalau tgh main kat ujung sana, pastu nmpk mommy pegang laptop, menggelupur dtg kat mommy smbl gelak2..gerammmm jer..haaahhhh, sudahnye kite bg je die nak tekan ape pun die nak..hasil nukilan dari blogger wannabe..kihkihkihkih*

Ini buktinye..
 geram je tgk jari tuh..
 itu mouse la mek..bukan car..hehe..
 dh nak dikopeknye sticker tepi tuh pulop..bising daddy nnt mek..
gaya tangan ngan jari jemari tuh pun mmg boleh mengundang kene gomol sebenarnye...mcm terror2 je gaya tuh..eiiii, ngilu je gigi mommy dh nie..hehehe..

15 comments:

  1. qisya bole ganti mommy nanti...hehe

    ReplyDelete
  2. hihihi~ada potensi nie..
    nak ganti mommy ek...

    ReplyDelete
  3. pakar blogger jugak nnt ni...

    ReplyDelete
  4. Bakal blogger ni..
    Mengambil alih tampuk kuasa mami ni :D

    ReplyDelete
  5. Amboiiiii mek.... kecik2 da ade cita2 nak jadi blogger cam mummy ke??

    ReplyDelete
  6. memang ikut mummy sgt nih.... leh ganti mummy nnt la....hihiii

    ReplyDelete
  7. eeee...jari tuuuu....geram okkkk!!meh gigit skit mini hotdog tu...

    ReplyDelete
  8. mek nak ganti mommy ke...
    tunggu ye...
    besar sikit lagi boleh gantikan mommy

    ReplyDelete
  9. hihih perangai sebijik mcm Medina laaa =)
    suke sngt kaco mummy time mummy pegang lap top n hp..mesti dia nk jgk =p

    ReplyDelete
  10. Ko jgn bg dia komen kat blog aku plk tau.

    ReplyDelete
  11. Kalau dpt kat kakak budak ni mahu kakak gigit semuanya
    Kaki, perut, tangan, jari, pipi semuanya gebus-gebas siapa tak geram:)

    ReplyDelete
  12. Assalam Falsya,
    he3...jenuh nak menepis kan3..
    kalo sha belari kehulu hilir bawak enset gitew he3
    kalo labtop, siap kunci pintu kata salin baju kejap..boleh cenggitu???he3

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...