Tuesday, October 14, 2014

:: Joyah Jr ::

Kite baru pasan yg kite nie byk cite psl mek je kan..kihkihkih..nak buek camno..aura emak2 masih kuatkan..haahahahaha..

Qisya nie kan kalau u'olls nak tau mmg jenis joyah tau..
*ye tak, aku tau ko nak ckp, "ikut pangai mommy mmg ler joyah"..kan kan kan..tau dah ko tuh*

Kalau tgh makan ke ape ke, kemain die tenung org table xkisah la mana2..kalau org tuh melayan, mmg lagik kerap la die menoleh kat org tuh..smpkan bile org2 tuh nak balik, kemain lagik berpusing kepala..joyahnye lahaiiii mek..

Semalam daddy nak bukak upin ipin kat enpon utk sync ke tv..
 nmpk x nmpk x kemain joyah mek..nak menjenguk2..
 mcm pandai sgt jeeee tuh..
gerammmmm jeee!!..

Pastu skang nie mek dh tau dh kalau bukak je upin ipin, its either thru ipad or phone, lps je bukak kat you-tube, die akan straight away pandang tv..sbb die tau end up upin ipin akan kuau kat tv..bile lambat kuau, kemain lagik pandang ipad pastu pandang tv, pandang ipad, pandang tv..kalau tetibe screen merah ade tulis you-tube kuau kat screen tv, baru die akan placingkan montot die kat mana2 sbb die tau any time soon upin ipin akan kuau..clap clap!!!..clever gurl!!!!..hehehe..

5 comments:

  1. amboi...cerdiknya dia....be a good gurl mek tembun...hihiii

    ReplyDelete
  2. haha..joyah ye mek..comel tul gagah nak tengok tu..

    ReplyDelete
  3. Budak cerdikkk...gigit kang..ish..kalau jmpa qisya ni mmg mendapat kena gomol gigit semua..geram!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...