Tuesday, October 14, 2014

:: Sian Mek ::

Rasenye semua baby2 akan terhenti kalau dgr azan berkumandang kat tv..mek salah sorang la..kalau die tgh main2 beria2, bile dgr je azan kat tv, die akan stop pastu die akan merangkak gie kat dpn tv, pandangggggg je tv smbl berdiri tegak sampai la azan abis..alhamdulillah..
Setia menunggu smp la azan abis..abis je azan, main mcm biasa..*feeling blessed*..

Arinie kite nak tepek gambau mek bebyk..mek xsihat..sian die..selsema pastu badan mek mcm dedor..dh berapa malam dh kiteorg tido berjemaah kat hall bawah..xtido bilik sbb xnk mek tido dlm ekon..tido lah bergelimpangang kat bawah mcm 2 bilik belakang kat atas umah tuh xde katil je kan..katil ade je dua2 bilik tuh..tp walaupun katil dua2 bilik atas ber-size queen masih tidak boleh menampung kami 3 beranak utk tido atas katil secara berjemaah..masih..ahahahahaaha.. 

Anak i'ollssss lasak u'ollsss..memusing 360 darjah..

Semlm mek mengamuk2..menjerit2..menangis2..risau mommy tau..ya Allah, risau sgt hati..daddy mmg as always la, "nak bawak gie klinik x?"..kite lak rase mcm xpayah sbb rasenye perut mek kembung..kite tukau pampers, lumur minyak afiat bebyk kat perut smbl urut2, polok2 die, pokpok die, terus mek bobok (tido)..lena smp pagi..sian mek..

 Nape seksa nau muke tuh.,padahal tgh tgk tv..
 Time nie nak mandikan mek..kite suke wat gini bile nak bukak kan baju mek..

Eleh, mesti u'olls pun sama gak kan..ngaku cepat!!!!..kihkihkih..

Sian mek..get well soon baby mommy..ke mek xsihat sbb nak ringan2 bdn..nak jalan dh ke mek?..ke nak tumbuh gigi??..mek skang nie dh boleh berjalan dh sesikit..dh improved dh skang..makin pjg langkah bile bertapak..bdn makin hantapppppp...bile dokong mmg terasa laaaa hantap bdn tuh..

Mana x hantap...nenek yg jaga kan..hehe..

Nama baru mek..Siew Leng ngan Mei Mei..siew leng tuh kawan mok mok dok panggil..mei mei tuh kawan kite ili duk panggil..ahahahahha

5 comments:

  1. ehh, danish pun sm..ralit dgr azan n zikir² kt oasis tu.. tu toto ke bentang depan tibi.. sm je la umah kite pun.. karpet xnmpk dh..hahaha

    ReplyDelete
  2. alah...ciannya kat si mek tembun tu...geram beno tgk si mek ni....get well soon yea mek tomei...meh nk kasi kiss cikit...mmuuuaaahhhh3

    ReplyDelete
  3. demam nak bijok lagi niiii kan mek kan ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...