Friday, October 10, 2014

:: Sea World - Gold Coast - Australia 2014 ::


Ade byk lagik gambau sebenarnye tp kite mcm mls nak upload..nnt kalau rajin kite upload la ye..agaknye sbb dulu2 dh penah gie n dh penah up entry psl gold coast wat kite mls nak upload..sebab bende sama je..same things, same activities, same places, same theme parks..

Or maybe sbb time nie kite xde mood sgt sbb mek sakit..mmg xbest betul trip kali nie..paling worst!!..perut kebulur sepjg trip..xpenah lg la kite gie trip memana kite rase kebulur sgt..smpkan bile mok mok suapkan kite makanan then terjatuh skit makanan tuh kan, boleh wat kite tetibe naik darah..mcm sgt berharga makanan yg jatuh even skit tuh..can u just imagined x tahap kebulur kite mcm mana..kite serik dh!!..serik!!..

Next year trip, kiteorg plan nak ke Korea..insyaAllah kalau xde aral melintang..tp hanya family kecik kami je ye..kalau geng2 mok mok jadik, gie ngan geng2 mok mok la..kalau dieorg xjadi, mmg kami 3beranak je la..plannye gitu la..jadik x jadik xtau la kan..tp kalau jadik la plan kiteorg next year, jgn la ade sesiapa yg xberkenaan sebuk2 nak ikut..WE NEED OUR SO CALLED LITTLE FAMILY'S PRIVACY and WE WANT TO ENJOY OUR HOLIDAY..kalaulah tetibe xreti bahasa gak org tuh nak gak ikut, seriously kite sanggup xpegi dr pegi ngan org mcm tuh..ehhh, senang cite kalau kami lakik binik nak gie memana xyah la sebuk2 nak ikut..xsuke!!!..lalalalalala..

4 comments:

  1. comelnyeee...ble la dpt tgk penguin ni..mmg nk p ostolia tgk penguin n dolpin tp tunggu tabung penuh melimpah..hehehe

    aiseh..tgh cuti bile mood xok...mmg slack la kan..penting tu makan..klu smp kebulur nk jln pun rs nk ngensot..kekeke..

    waaaa..nk g KOREA...saranghae...nk ikut plsss..kehkehkeh...

    ReplyDelete
  2. pasya.. ko sama macm aku sbb tu aku diam2 booking suma bnda siap then baru bgtau...hahahahhahaa
    lain la kalau dah plan nak g ngan depa then lain citer..

    aku kekadanag dah naik kete otw ke tmpat jalan2 tu baru bgtauuu hahahaha

    kejammm tak :p

    ReplyDelete
  3. bestnya !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lagi lagi lagii update ?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...