Monday, October 20, 2014

:: Xbyk Pun Yg Dirembat ::

Sabtu lps kite gie Mid..kan ade baby expo kat sana..kite nak crk baju tido mek..sian baju tido mek..semua dh sendat dh...baju sume dh mengecut..ternaik2 smp mpk perut boncit mek..ahahaha..sian mek..baju jalan kemain byk, baju tido byk jugak..byk yg dh sendat smp ternaik2 baju nmpk perut..ahahaha..

So pakat2 la kite ngan bffs ku nak dtg kul bape..kite lmbt skit sbb xsuke gie sana awal2..gie awal kompom sesak ramai org..ptg2 mmg la still ramai tp xde la padat sgt..dh la kite nie cpt menyirap/naik angin bile org ramai2 nie..nak2 plak kalau hadap mak bapak yg sgttttttt selfish..jenis yg tgh jalan2 tetibe nmpk something kat booth mana2, terus je stop dan2 tuh jugak tgh2 jalan ngan stroller bagai..dh la ko jalan berlenggang-kangkung sepjg jalan..dh pjg jammed kat belakang sbb ko blocked jalan..pastu xde rase bersalah langsung plak tuh..belum cite yg park stroller bagak tgh2 jalan pastu tah mana tah pegi..xker selfish namanye tuh..xpikir org belakang nak lalu..org gitu mmg terus-terang kite ckp kite rempuh je..nak marah, marah la..

Kalau ade yg ternmpk kite kat mana2 baby expo ngan muke ketat berkerut mmg muke nk sombong abis, maafkanlah saya...saya mmg begitu kalau gie tmpt crowded..tp lps keluar terus muke suci murni abis..ahahhahaa..

Xde beli sgt pun barang..pampers dh berlambak dh..susu qisya mmg xde la jual kat situ kan..
*siap ado model lagik kat belakang*
so beli ini je laaa..mmg baju tido je pun..baju jalan dh byk..
so xyah beli..kang marah daddy mek kang..
liquid cleanser tuh nak re-stock..
johnson's baby tuh nak re-stock mommy punye..
biasalah kulit mommy kulit gedik..xleh pakai sebarangan..
hanya johnson's baby sahaja..sahaja..
puting tuh utk mek..durhhh!!..opkos la..xkan utk daddy pulop..ahahahaha..

Itu je la pun yg kiteorg beli..xbyk pun..ngeeeee..

3 comments:

  1. betul2...sama la klu pergi fair tu mmg hangin org yg suke dok tgh2 jalan..yang siap berborak pun ada..kita dah ckp excuse me pun boleh buat dek je..eeee..gewammm!

    anyway..model comel as always..tu lg gewamm..hehehe

    ReplyDelete
  2. Teringat masa Dania kecik...terlebih excited beli baju sampai x berpakai...konon2 nk simpan if ada adik baby...xdo makno ..mama jodoh x panjang...if ada jodoh nanti if ada rszki dpt baby lg...boli lain sudah...yg lama2 tu dh selamat sedekah...

    ReplyDelete
  3. akk belum cukup gigih nak pegi tempat2 crowded cmni..huhu...tahniah utk sis..hahahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...