Tuesday, October 7, 2014

:: Bile Semua Org Gile Ber-Peace ::

Ari ahad tengahari tuh lps semua siap2, kiteorg ramai2 bergerak ke umah makcu kite kat Kendong..alahhh, gaya mcm jauh nau je padahal seberang jalan je umah family makcu kite tuh haaa..pakcu kite beli umah kat situ2 gak la..dekat ngan umah family makcu kite..

Bile nak balik tuh memasing amek la gambau family..then bile tgk balik semua gamabu2 kan, "ehh ehhh kenapa aku mcm gile wat wat peace nie..ehh ehhh, org lain pun sama"..hahahaha..padahal, kite mmg xsuke sgt wat peace tau bile amek gambau..

*gambau akan ade byk...dlm berbelas gitu..jgn mention kite xwarning awal2 tau..huahuahuahua*
 nie sebenarnye ade lagi nie..tp xjd dtg..
 muke kite dh hilang tp jari ttp maintain..ketis jari2 tuh kang tau la..hahaha..
sian uncle yee selfie sorang2..ahahaha..

Okayh itu je..saje je letak byk gambau kat situ..saje nak bg u'olls punye tekak loya..wakakakaka..larikkkkkkk..

8 comments:

  1. Bila tunjuk semua gambar walau tak diceritakan macam boleh tahu apa jadi disebalik gambar tau Falsya. Kecoh, meriah dan happening sangat kakak bayangkan:)

    ReplyDelete
  2. meriah berpeace ye...tisya skarang pn suka posing peace

    ReplyDelete
  3. 1st time saya dgr tempat nama Kendong...:)

    Kat mana Kendong tu?

    ReplyDelete
  4. happening giler tgk..sy xbalik raya haji lepas.. sobs...sobs..

    ReplyDelete
  5. meriah berpeace yoooo semua... mcm dah lepas geram jer kan... sebb dah lama x bergambau peace yooo...hahaaa.... nasib baik qisya x berpeace sama kan...

    ReplyDelete
  6. huhuhu~
    banyak gambar tepek arini..
    oklah sbb petang2 nie jamu mata nie..
    siapa yang paling comey ngan cute di situ...:P
    siapa lagi klu bukan si baju rimau tuh...:P :P omey...

    ReplyDelete
  7. Sama dgn akk..kadang2 asyik dgn peace..sampai aish pun ikut tau

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...