Friday, October 3, 2014

:: Bergelut Selama 40Minit ::

Mek nie bab kalau tahan mata, mmg die champion..smp merah2 mata..bawah mata smp dh jadi biru2 dh..tp ttp xnk tido..nak mainnnnn jer..mlm semlm, mek xnk tido lak...kite dh ngantukssss sgt dh nie tp die duk la ajak main..haiyoooo mekkk!!!..gigit pipi tuh kang..

Lagi satu bile mek tido kat depan tv, time iklan kene silent kan volume..snn dari die tido nyenyak, die akan bgn layan iklan smp abis then baru die sambung tido balik...wawawawa..tp kalau tgh tgk ape2 movie ke or cite ape2 la yg tgh tgk kat tv tuh, pasang la kuat mana pun volume, xde de die heran de..xterjaga pun..tp kalau iklannnnnnnn, menggelupur mommy ngan daddy crk remote nak bg silent volume tuh..ahahahaha.
 memula dh tido dh pun mek nie..nmpk x punye la nak pegang tgn kite ngan dua2 tgn die, smp placing botol susu die gitu..bile suruh pegang, die tepis2nye..pastu bile kite tarik tgn kite, menjulur2 tgn duk mencarik2 tgn kite balik..smp boleh terjaga dr tido laaa..
 dh abis isap susu terus segar lak mata mek nie..dh start memanjat lak dah die..maafkanlah stokin lain2 qisya tuh..wakakakakkaa..jmp sebelah2 je..yg sebelah2 lg xjmp..mls nak bukak lampu pastu mencarik la kekdahnye nie..tuh yg stokin lain2 tuh...wakakakakka..berpegang pada shaye menang moto, "JANJI TUTUP KAKI"..ahahahahahaha..
 kemain suke iye yeeeee..awak tuh baby lagik mmg sah2 xyah work..mommy kene work la mekkkkk..ehh, senyum lak iye..
 ngan rambut mcm kene letrik..ngan senyum gitu..ngan xnak tido..ngan mommy ngantuk..mmg kene gigit la pastu kan..
finallyyyy!!!..setelah bergelut selama 40minit, akhirnya tido jugek...mlm nie xpe nak wat gitu..sbb esok mommy xgie work okayh baby..hehe..

Ape plan u'ollss weekend nie?...kate isnin cuti kan..sabtu pagi kite dh bergerak gie umah uncle kite kek tampin tuh haaaa..baru la merasa balik kg time raya..sian kan kite..kihkihkih..

Owhhh yaaa!!!..nie nak habaq mai...radio i'ollssss dh dpt balik u'ollssss..bestnyeeee!!..
yeayyyy!!..hidup tidak lagi kesunyian..huahuahuahua..

6 comments:

  1. akhirnya tewas juaaa.. Danish pun perangai mcm ni, tp mengempeng.. mommy monster dia kalih je, celik biji mata..adoila anak..tp best la gomoi² danish..sbb tgn dia mcm qisya la, menggagau cri tgn kite..

    ReplyDelete
  2. Boleh pulak tu senyum siapa yg mampu nak marah macam ini gaya:)

    ReplyDelete
  3. stokin qisya color kawin ye..hehe...hah bdk2 kalo time baya ni ...kalo iklan kt tv mmg kena slow kn..hehe

    ReplyDelete
  4. hihi~
    ok ape stokin sebelah lain...dah trend skrg..
    Sampai ade yg pakai kasut pun sebelah warna lain..sebelah lagi warna lain..

    ReplyDelete
  5. alaaa biler dah senyum tu yang cair hati tak bleh nak marah..heheheh....comel tau mek ni!!

    ReplyDelete
  6. Untong jadik Mek, tido lambat pon takde "eye bag"...apa rahsia Mek yer???hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...