Wednesday, October 15, 2014

:: Yang Tertinggal - Gold Coast - Australia - 2014 ::


Tunggu next year gie bercoti2..harap2 la BIG BOSS ku approve plan ke Korea..amin3..kalau x kite layan cite korea je la kat tv..ahahahaha..

*The End*

11 comments:

  1. gambar semua cantik2...
    kan best kalau ada cerita2 sikit..;-)

    ReplyDelete
  2. BESTNYEEE...TAPI MESTI TAK DAPAT MAIN GAME BYK2 KAN..

    ReplyDelete
  3. ni mmg btl² WW jer ni ... cantik²nya gambar fasya kat australia...

    ReplyDelete
  4. Tmpat kerja brk ku ini ada oversea trip. Kalau pjng umur murh rezeki.. bolhlah merasa pg tmpt org.
    Nk hrp pergi sendiri.. kot x mampu lg.

    ReplyDelete
  5. wah!best layan byk gambar...
    batman..i like..huhuhu...
    amboi...nak g cuti lagi ker...bawak ole-ole tok niey.hihi..
    Semoga dapat cuti..:P

    ReplyDelete
  6. Assalam falsya,
    Waaaaaa....sekali tepek, beduyun gambor ostolia yer he3...
    best3

    ReplyDelete
  7. Korea? Jeju island???? Bestnyer...SA tahun depan ada company trip tp x tau ke mana lg....

    ReplyDelete
  8. cantekkknyer pic,,,
    untungla dpt kesana..

    ReplyDelete
  9. CANTIK PIC..CANTIK ORANG..HEEEE

    ReplyDelete
  10. jeel;s sangat nih... huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...