Wednesday, June 27, 2012

:: Abraham Lincoln Vampire Hunter ::

Gegurl bknnye nak cite history psl Abraham Lincoln nie hokeyh...tamo perasan tau..huahuahuahua..gegurl nak cite pasal movie ABRAHAM LINCOLN VAMPIRE HUNTER..last Sunday gie tgk wayang cite nih kat Mid..skang nie kalau nak tgk wayang kan mmg online jer..xde keje nak queue panjang2 semata2 nak beli tiket movie..kalau dulu time dating2 boleh la nak queue bagai sbb leh bergurau senda beramas mesra smbl tunggu turn..wakakakaka..

Dh kawen nie boleh la jugak nak queue pun sebenarnye tp kiteorg lg prefer purchase online jer..kadang tuh mcm fed-up je tau sbb beratur pjg2 n lama plak tuh, alih2 smp kat dpn semua penuh..kalau online nie at least leh la pilih2 seat, pilih2 time..sbb skang nie kalau tgk wayang mmg akan pilih couple seat..biasalah kan kalau org gedik yg suko nak ngendeng2 mmg couple seat la pilihannye..huahuahuahua..xde la, gegurl kalau tgk wayang mmg selalu bersila la, mcm2 aksi kaki ado..mmg jarang duduk nak proper..sbb tuh la mmg lg prefer couple seat nie..no borders..hehehe..

Abraham Lincoln punye movie mmg best okayh..best la kalau gegurl still lagi sedar dr starting smp la finishing..rase ngantuk pun xde..apotah laie nak tertido..tertido pun time iklan..tau2 je dh terlentok dh bahu mok mok..nasib baik mok mok tegur..kalau x dh smp Paris dh..hehehe..semua org for sure kenal Abraham Lincoln nie sape kan..penah jadi President America dulu..cume yg bezanye cite nie berkisarkan vampire..mcm pelik je Abraham Lincoln jadi Vampire Hunter..kuikuikuikui..die jd vampire hunter sbb nak revenge utk mak die..mak die mati psl salah sorang vampire nie dh bunuh mak die..

Tp serious tau, muke watak utk Abraham Lincoln nie sebijik mcm muke sebenar...nak review lebih2 pun xtau nk review mcm mana..tp yg pasti cite nie best lahhhhh..dr awal smp abis xde rase boring pun..hehehe..nak tau cite nie best ke idok gie la nonton kat wayang..heehe..

 bagi gegul best laaaaa..xtau la plak taste u'olls canner plak..hehehe..

16 comments:

  1. aritu sue n akob nak G tgk...sekali tak leh..sebab bw syawal...mmmm...last2 mael lambong je la di mato ni...

    ReplyDelete
  2. @syawalsimpsons best jugak la cite nie..hehehe..xpe2 nnt dating2 ngan akob gie tgk kayh..;p

    ReplyDelete
  3. mak orang kampung...tak pernah lagi masuk panggung wayang...

    camner tu???

    ReplyDelete
  4. @♥cikmOt♥ mcm nak caya tp mcm ssh jer..hehehe..

    ReplyDelete
  5. same lah kite, suke bersila kalau duk atas kerusi..lg2 dlm pggung sejuk kan, sedap je mengerekot dah mcm udang...hehehe

    ReplyDelete
  6. tak pernah tgk plak cita nie..best ek?

    ReplyDelete
  7. mmg tak tgk la cite ni..cite antu ker..?

    ReplyDelete
  8. best ker??? blh terjah ni....hehehe baru perasan dah lama xtgk wyg lps tgk...MIB

    ReplyDelete
  9. @Nory Zoulkefle huahuahua..samo la kite..xreti nak duduk diam..kadang bersilang2 ngan kaki mok mok..;D

    ReplyDelete
  10. @mummy_ayu bg falsya okayh la..leh layan la..hehe..

    ReplyDelete
  11. @fieda cite pasal vampire kak fieda..hehe..

    ReplyDelete
  12. @pinky best jugak la..hehe..dh lama sgt dh tuh..weekend nie jgn lupe terjah OU or e-Curve okayh..kate pun dekat ngan umah..senang je..;D

    ReplyDelete
  13. last eyar dah tgk reviewnya
    tpi mcm beselah
    tak mo tgk sbb Johnny Depp kalah dpt watak ni dgn dia punay main actor.
    owh,tak sukenya even mcm best giler!!

    ReplyDelete
  14. Bila CR nak tengok nie ramai betul yg review filem nie..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...