Tuesday, June 26, 2012

:: Gegurl Pervert????? ::

Gegurl nie boleh di-consider sebagai pervert ke nyeah?..nape gegurl ckp mcm tuh?..jeng jeng jeng..bkn pervert yg mcm ala2 flasher ke or yg gile tuttttt tuh hokeyh...hehehe..sbbbbbbbb gegurl suke tgk betis lelaki yg bermuscle especially player football..sbb mcm seksi gile..ade muscle2 lagi..tough..auuwww!!!!..wakakakakkaka..xtau la asal..dr dulu lagi..dulu gegurl suke tgk kaki THE ROCK yg WWF tuh..bagi gegurl kaki die cantik..panjang pastu bermuscle2..bile kengkawan gegurl tau kan, dieorg punye la gelak sbb pelik..xpenah2 lagi dgr org yg suke tgk kaki org..n mcm xde bende la nak suke katenye..huahuahuahuahua!!..;D

Ngan mok mok pun gegurl ade ckp yg gegurl suke tgk betis player bola..hahahahhahaha..mengong kan..bile tgk bola ngan mok mok je mesti die siap tutup2 mata gegurl..nnt mulelah gegurl akan kuar ayat, "toughnyeeeeee, hensemnyeeeee"..nak2 plak kalau Cristiano Ronaldo yg main..lagi la mok mok asyik nak tutup je mata gegurl..hehehe..nasib baik jugak betis mok mok ade muscle..tough jer..suke3!!..muahahahaha..mok mok suke pakai short tau..bile duduk sebelah mok mok kan, kalau mok mok silangkan kaki mesti gegurl akan pegang betis mok mok..or grip betis die..rase mcm seksi jer sbb ado muscle..hahahahhaa..
Adeh, mesti ramai yg dh pikir lain or geleng2 kepala kan..tp xde la smp nak wat ape pun..takat tgk jer, bkn nak usik pun..kalau ngan mok mok tuh lain la cite..dh kalau laki sendri punye betis dh tough, cukup laaaa..hehe..kadang kan gegurl siap peluk n lentok2 kat betis mok mok..wakakakkakaka..gile kannnnn..xpenah dibuat org..;)))))))))))))

Nak pikir ape nak ckp ape, kok dek kau lah..dh itu yg gegurl suke nak buek camno..betis je kut..bknnye bende lain pun..pelik tp benar..kuikuikuikui..

heehehee..

13 comments:

  1. hahahaha...memang pelik tapi benar....

    hehehe...jgn biarkan diri mu diselubungi betis org lain...wakakakkakakka....

    ReplyDelete
  2. same juge =) suke tgk hahaha.. encik tunang pun player bola,klo tgk kt padang cm best je hehehe..klo dpt tgk otot kat perut tu lg syokk hahaha

    ReplyDelete
  3. @nn lylyn yes!!..ado gak yg sama!..hahaha..kan..tp tang perut mmg xleh tgk mok mok..wakakaka..

    ReplyDelete
  4. hihihi ada jugak orang minat betis...tapi betis seksi lagi2 ada bulu...

    ReplyDelete
  5. @Che Rosliza Che mat huahuahha..xtau asal teruja tgk betis yg bermuscle2 nie..nasib baik laki sendri ado..hahahaa..bermulu???..auuww!!..haahha..

    ReplyDelete
  6. sib baik betis...kalu menda lain...arghhh heee uhhh...larikkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  7. wakakaka..!
    pelik kawan ku sorang ni, hehe
    tp takpe la..betis jek pun kan? kan?
    ^_~

    ReplyDelete
  8. @♥cikmOt♥ haippp!!!..betis je tau..wakakakakakak..

    ReplyDelete
  9. @Nad @ MamaZN muahahaha..betis je nad..janji!!..ahahaha..

    ReplyDelete
  10. betis ia licin ke berbulu...hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...