Tuesday, June 19, 2012

:: EURO 2012 :: Bahana EURO ::

Confirm2 semua org aware kan yg skang mmg tgh demam bola sbb EURO dh start..n confirm2 jugak byk org especially guys yg lambat masuk opis la, game la, MC la, EL la..ye la, mana xnye, dh kalau semua match start kul 12am abis dh sah2 la kul 2am..byk gak la laki bini yg gaduh2 pasal EURO nie sbb bini terasa mcm left out..

Mok mok gegurl gile bola..gegurl redha je la even xredha..rela dlm xrela gitu..xrela mak tau!!!...wakakakaka..malam2 mesti tido sorang2..gegurl really envy dekat u'olls yg mana husband x suke tgk bola!!!..really2 envy!!!..untung badan!!..gegurl pun untung jugak cume when it comes to bola mmg tala untung laaaaa!!..hahaha..

Sebulan la gegurl tido sorang2 bertemankan 2 bantal peluk..nie baru hari ke 11..adehhhh!!..xpe la..2 bantal peluk tuh bersamaan ngan mok mok..wakakakaka..bantal peluk sorang satu tp kadang leh berebut gak..mok mok la suke nyakat..alih2 bile tido gegurl kongker dua2..kalau ngereng belah kanan, peluk bantal peluk mok mok, kalau ngereng belah kiri baru la peluk bantal peluk gegurl..ngeh ngeh ngeh!!..tp kan, nasib baik la EURO nie 5thn sekali..kalau kene setahun sekali xtau la mcm mana gaya nye..

Kalau nak ikutkan byk betul bahana bola nie tau..tp mok mok pandai..kalau time cuti tuh diikutkan peel bini die nie so that bile malam bini die xleh nak bising bile die tgk bola..muleh gitu?...tp xde la tiap2 malam mok mok ngadap bola..sbb mok mok dh tuo n dh xlarat dh nak stay smp pagi..wakakaka..tp kalau time weekend ngadap bola tuh yg lemah skit nie..xleh nak tgk cite WEEDS..sbb kalau nak layan kene tunggu mok mok coz kiteorg duk layan cite nie dr 1st episode lagi..tp bile nak tunjuk perasaan tuh ggurl tgk gak..padan muke mok mok terlepas byk episod..jahat x gegurl?..wahahahahaha.

Husband u'olls mcm mana pulak????..

 agak2 kalau mok mok selalu ngadap bola, muke die jd cenggitu x?..
hehehe..

11 comments:

  1. semuanya demam bola...hehehe....

    ReplyDelete
  2. hehheh... musim bola lah katakan.. :-)

    ReplyDelete
  3. Hheeee, nasib baik asben myra tak minat bola.. ;)

    So setiap malam selalu disisi ;)

    ReplyDelete
  4. eekkek leh camtu kan
    memang pun dikk kanda2 kita nie , dia akan ikut je kalau kita x ganggu dia mlm2 nak2 time euro nie
    sib baikk hubby akk x suke tgk bola ;)

    ReplyDelete
  5. husband zana x berapa tgk game bola.. kalau tgk pun yg versi tempatan jer.. tu pun kalau pasukan noghori yg main.. hihihi.. so setakat ni belum pernah tido sorang2 sebab bola..

    betul tu, nasib baik 5thn sekali, kalau setahun sekali, main ramailah isteri yg termuncung tido sorang.. hihihi

    ReplyDelete
  6. sama la hubby kayrul macam mok mok..tiap2 malam g rumah bujang sebelah tengok bola...kita kat rumah yang tidur tak lena tunggu dia balik..huhuhu

    ReplyDelete
  7. Nurul jugak yang bersenang lenang.. hehe balik tido.. x fikir ape2.. hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...