Tuesday, June 26, 2012

:: Norish Karman Ade Anak Luar Nikah?? ::

Kontroversi betul tau tajuk gegurl ari nie..tgh scroll2 kat FB tetibe ternmpk artikel nie..terus jmp pakcik google mintak die carikkan betul ke idak..napo la baru skang gegurl tau..gegurlkan joyah x bertauliah..haruslah nak kene tau gossip2 nieh..wakakakaka..

Adeh, betul atau tidak cite yg gegurl baca tuh wallahualam..cume tuan empunye diri je tau..tetibe nak nyanyi..boleh x gegurl nyanyi..kalau xleh pun gegurl nak nyanyi jugekkkk..suara gegurl nie merdu bak buluh perindu tau..punye la merdu smp leh panggil ujan, ribut petir..ko ade????!!!..wakakakaka..

"tanya sama pokok, apa sebab goyanggggggg, jawab angin yg goncanggggg"..

Hurmmmmm, selain dr lagu ade gak pepatah yg sama munyiknye..cume terbalikkan ayat je dr lagu tuh..wahahahahaha..

"kalau tiada angin, masakan pokok bergoyang"

Walaupun ade gambo2 mcm nie, walaupun betul, kite xleh suke2 nak tuduh Norish Karman n buruk sangka kat die..people make mistakes..kalau betul gossip nie, doa2kan Norish Karman nie berubah n bertaubat..terus-terang gegurl ckp yg gegurl xbrape suke Norish Karman nie kalau die berlakon..but as a human being, gegurl simpati kat die..privacy die org duk canang2..dosa tuh antara Norish Karman ngan ALLAH s.w.t..sape kite nak hukum die..sedangkan kite nie pun dh cukup byk dosa, baik kite concentrate je nak bertaubat utk diri kite sendri..

Norish Karman nie dr family yg baik..gegurl kenal kakak die..dulu time keje kat Mutiara Damansara selalu sgt makan n minum kat kedai kakak die..she's very friendly and very humble..abang ipar Norish nie pun baik sgt..rasenye kalau kakak dh baik mcm tuh, for sure adik-beradik die pun baik cume nasib x menyebelahi Norish Karman..semua org wat salah..xsemestinye kalau org tuh wat salah besar tuh, isi perut hati limpa die jahat..kite nie pun baik sgt ker?!!..renung2kan dan selamat beramal..

Source from here

Gambar Norish Karman Bersalin Tersebar: Kontroversi yang melanda Norish Karman kini bertambah panas apabila gambar Norish Karman di Hospital tersebar.
 
 
Sebelum ini timbul gosip yang menuduh Norish Karman telah mengandung anak luar malah dikatakan lama menghilang atas sebab ingin mengelak dari rahsianya terbongkar. Ada pihak yang menuduh Norish Karman tinggal di Bali buat seketika sehingga dirinya pulih. Namun, Norish Karman sendiri menafikan perkara tersebut sekeras-kerasnya.
 
 
Kini gosip tersebut timbul kembali setelah sebuah blog hiburan hari ini telah menyebarkan beberapa keping gambar yang dikatakan bukti Norish Karman telah melahirkan anak luar nikah. Berikut adalah gambar-gambar tersebut:


Selain itu, laman blog hiburan tersebut juga telah mengongsikan satu screenshot Facebook seseorang yang bernama Akemi Kun menyatakan mahu mendedahkan kisah sebenar Norish Karman. Menurut tulisan Akemi Kun, nama bayi yang dikaitkan dengan Norish Karman ini ialah Alexander bin Abdullah dan dilahirkan di KPJ Cheras pada 24 September 2011 kira-kira jam 613 petang. – Gambar Norish Karman Bersalin Tersebar.

Budiey masih belum pasti samada gambar dan cerita ini sahih kerana pastinya nanti ramai wartawan akan bertanyakan tentang perkara ini kepada Norish Karman. Sama-sama kita tunggu apa jawapan beliau. Yang pasti, semua manusia buat silap, jika tak pernah buat silap bukan manusia namanya. Tak perlu nak memalukan orang lain untuk kepentingan diri sendiri. Sepatutnya kita berdoa untuknya semoga allah mengampunkan dosanya buka memalukannya. Bayangkan anda ditempatnya. Ingat la kawan, satu telunjuk menunjuk orang, tiga lagi jari menunjuk kita. Sama-sama kita fikirkan.

9 comments:

  1. kalau betul pun benda ni, takyah laa kita pulak nak hukum dia kan. tu antara dia dengan tuhan. apa2 pun i still respek dia sebab dia still bawak baby tu 9 bulan n lahirkan ke dunia walaupun dia tau consequences baby tu takde daddy nanti. tabik kat norish! Say no to abortion :D

    ReplyDelete
  2. just wondering...
    kalu betul pun, naper buka aib orang kan...tu urusan dia ngan Allah...

    ReplyDelete
  3. ada baca jgk... klau gegurl tahap dewa blh msk lock dkt cari.com... situ lg kaw2 punya gossip...


    hehehe....me bkn thp dewa...xleh msk jgk....

    ReplyDelete
  4. @Zila Zainal itu la..bile baca semua artikel2 pasal nie kesian plak rase..sape kite nak hukum die..yessss!!!..say no to abortion..

    ReplyDelete
  5. @♥cikmOt♥ itu la..tau xpe..kebanyakan blog semue hentam die..

    ReplyDelete
  6. @pinky huahuahua..betul2 dewa nie siap leh tau website..hehehe..

    ReplyDelete
  7. ada org sakit ati la tu kasi sebar gambar2 tu..ermm..tuhan jer la yg tau keadaan sebenar kan..

    ReplyDelete
  8. @fieda kan kak fieda..hanya tuan empunye diri ngan tuhan je yg tau..;D

    ReplyDelete
  9. base on tag nama
    tu bkn norish rasanya
    nama dia yg asal sgt pnjng
    nama jawe2 sikit
    eitehr way..
    betul atau buruk
    berdosa org yg sebarkan ni..
    tutup aib orang,insyaa Allah, Allah tutup aib kita.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...