Thursday, June 21, 2012

:: Blurry ::

Adeh..blur betul la ari ni..ari nie kene relief dak recep sbb die MC..mmg satu keje pun xleh nak wat..sbb tmpt gegurl kat 5th floor..tmpt recep kat 4th floor..kadang ssh gak tau relief recep nie..sbb xde kat table n xleh nak gie mana..duduk kat bwh nie mmg satu keje pun xjalan..;D


Yang wat lagi menyampah ape tau, asal relief dak recep nie mesti ade je bende yg jadi tau..tetibe vendor dtg la, tetibe nak report la, tetibe boss nak carik document la..semua bende nak tetibe..kalau ade kat meja tuh, xde la plak semua nak tetibe..haaiihhh, serious ssh sbb xde kat tmpt so xleh nak wat ape..

Nak makan pun ssh..tp mcm la before nie kuar makan sgt pun..wakakkaka..even xkuar makan pun still boleh wat air ke oats ker..nie duk kat bwh nie langsung xleh nk wat ape..nak ke toilet pun ssh..wee wee pun kene cepat2..bolh kene batu karang wooooo..aahahhaahahha..

Nak wat entry pun xtau nak wat ape..kalau tidak, mencurah2 idea keluar..siap dh pikir tajuk dh bagai..ari nie i'm so damnnn blurry!!!..nak crk keje lain la..wahhhhh, tetibe je keluar ayat nak crk keje lain tuh apahal tuh..waahahhahahaa..


8 comments:

  1. Bila dah blur + stress sikit-cenggitula jadinya ;)

    ReplyDelete
  2. meh keje kat tempat mak meh...sure tak blur...

    ReplyDelete
  3. alahai ciannyer blur...mmmm...tak po..relax dolu...

    ReplyDelete
  4. zana kalau blurrrr mmg x leh nak update blog.. rasa otak ni macam sangatlah tepu.. huhuhu..

    ReplyDelete
  5. kalau nurul blur.. Nak ngadap pc pun malas..

    ReplyDelete
  6. hahhaha sabarlah ya..


    dl i pnh kena ganti gak... mencacau jadinya...mn nk ingt smua ext. ni....kn prepared kertas dpn mata, tu pn blh trsalah pass line lg...=P

    ReplyDelete
  7. samalah ari ni kite pun blurr..huhu

    ReplyDelete
  8. hihihi blurr..biasalah tue...ikut hormon..betul ke?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...