Wednesday, June 20, 2012

:: Congrats Diah Oshin!!!!! ::

Haaaaaa, mesti ramai yg tertanye-tanye nape gegurl congrats kan si diah nie..kan ramai yg rindu kat mek diah nie..so skang nie gegurl nak share cite diah ngan u'olls yg rindu nak tau perkembangan diah..

Diah skang nie dh keje kat Murphy..Murphy nie comp oil n gas kat Twin Tower Petronas..comp before Murphy tuh dh tukar management so ramai yg kene VSS termasuklah diah..kesian gile diah time tuh.ngan nak kawen lagi, sekali kene dibentikan..nasib baik la ado VSS..dh la time dpt berita tuh diah ado kat Langkawi sbb nana keding haired die utk jadi photographer animun dieorg..hahahahaha..sekali dpt plak berita mengejut mcm tuh..mau x menggelabah..

Balik je KL, esoknye tuh ke atau lusa..diah dpt interview kat Murphy..mmg rezeki diah tau sbb ari tuh interview ari tuh start keje..mmg murah rezeki betul diah..xsempat nak tanam anggur lagi..usahkan nak tabur benih..nak carik tanah pun xsmpt lagi, tau2 je dh dpt keje..xdan nak guna pun duit VSS tuh..wakakakakaka..

Bile dh keje kat Murphy tuh, diah nie ringan mulut,sekali die tanye la kat staff situ ade keje kosong x kat dlm office..sekali ado la plak kan..document controller..mmg itu pun keje diah dulu..ari nie diah ade interview utk keje kat dlm office..before tu lg kiteorg dh ade strong feelings yg diah akan dpt keje tuh sbb dr cara diah org tuh mmg nak amek die pun..sekali mmg betul la kan..yeeaaaa!!!!..diah dpt keje as document controller kat situ..phewiitttttt..dh la gaji kat situ kencang..byk kut gaji kat situ..recep je pun gaji campur allowance dh 2 ribu lebih..inikan plak la yg keje kat dlm office..alhamdulillah..syukur nikmat..dpt gak diah keje tuh..so happy for u bebeh!!!..

Pasnie boleh settle kan hal2 kawen ngan tenang ye..hahahhaa..

Pasnie diah sila open table okayh!!!!!!..muahahahaha..

36 comments:

  1. klu open table area putrjaya nk itooot

    ReplyDelete
  2. alhamadulilah..memang murah rezekiah diah nie

    ReplyDelete
  3. All teh best untuk Diah... rindu dia.. :)

    ReplyDelete
  4. rezeki diah tu..ada gak gambar dia kt sini..lepas rindu kwn2 ni..

    ReplyDelete
  5. congratulation! :)rezeki nk kawen..hihih

    ReplyDelete
  6. alhamdulillahhhh murah rezeki deah..
    happy sagttt..leh la g dating lagi hahahahhhaha falsya bila ko nak dating ngan aku nih :p

    ReplyDelete
  7. @ieyda hahaha..nnt kalau kiteorg sesat2 kesana nnt kami roger2 okayh..;D

    ReplyDelete
  8. @fieda kan kak..rezeki nak kawen..hehe..

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah rezeki...mmg kena open table ni....rezeki berganda ganda...=P

    ReplyDelete
  10. @amiey lee best la ko dpt dating2 ngan diah..nak dating ngan ko!!!..nnt kalau aku melawat kawasan KLCC tuh nnt aku roger2..kite gie dating..;D

    ReplyDelete
  11. @pinky alhamdulillah..mmg harus open table..;D

    ReplyDelete
  12. wahh open table..jemah nak join jaa....mek diah kan sayang mak jemah lebey dr BFF dier...kakakakakkakak...
    pppuuuuiiiiiii.....

    ReplyDelete
  13. Tahniah DIL..
    Rindu bebenor aku kat dia..
    Sejak blog dia x ada..
    Rindu setengah nyawa..
    Huk3!!!
    Kirim salam rindu kat DIAH erk..
    Tahniah again.. ;D
    Nak jgk open table tu.. ;p

    ReplyDelete
  14. lps ni leh dating ngan diah cz dkt je tmpt kj ni..hehe

    ReplyDelete
  15. tahniah diah =) ni rezeki org nak kawen..

    ReplyDelete
  16. @Salina@IbuAqil wahahahah..nnt aku smpkan kat DIL ko tuh..open table tuh harus..hahaha..

    ReplyDelete
  17. @mama tisya aah la kan..nak gak dating seklai..hehe..

    ReplyDelete
  18. pasni hadramawt la kita heheee

    ReplyDelete
  19. pergh..bkn senang nk keje under petronas tu...rezeki nk kawen org pnggil tu...alhamdulillah..

    ReplyDelete
  20. @Nana alaaaa.saba la..hadramawt xbrae..hehe..boleh demand2 plak kan..hahaha..

    ReplyDelete
  21. @Nory Zoulkefle kan nory..mmg rezeki diah laaa..hehe..

    ReplyDelete
  22. perghhhh besh tu ...

    tunggu kemunculan ku , kut2 luas rzki ku plak kt sanun

    ReplyDelete
  23. Rezeki nak kawen la tu..

    Gegirl, nanti kim salam rindu kat Diah ye, rindu nak baca celoteh Diah dalam blog.. ;)

    ReplyDelete
  24. ajak la fasz skali..tk pon nnti time fasz open table...diah , falsya , nana dtg tau. ;D

    ReplyDelete
  25. alhamdulillah..dah niat mendirikan masjid insyaallah dipermudahkan :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...